Työyhteisöt

Tuon harjoituksen sinne mihin sinä haluat – vaikka työpaikallesi! Joogaharjoitus on lempeä alku työpäivälle, virkistävä tauko töiden lomassa ja levollinen tapa siirtyä työpöydän äärestä kotia kohti.

Niin monet meistä viettävät työpäivänsä istuen päätteen ääressä jolloin rasittuvat usein esimerkiksi selkä, hartiat, lonkat ja silmät. Lisäksi työ kuormittaa päätä ja ajattelua ja seuraa helposti kotiinkin puhelimen tai läppärin välityksellä. Kaikkia näitä rasituksia voi helpottaa joogaten. Hidas harjoittelu ja yksilöllinen ohjaus tekevät hyvää. Ajatukset kirkastuvat, stressi helpottaa ja ruumis kiittää!

Säännöllisen viikkoharjoituksen kesto toiveitten mukaan 1-1,5 h. Hinta riippuu harjoituksen kestosta ja ryhmän koosta. Pyydä tarjous!

Työyhteisön virkistyspäivässä jooga voi olla luomassa ryhmähenkeä, herättelemässä aisteja uuteen päivään, rentouttamassa ja virkistämässä. Suunnittelen harjoituksen toiveittenne mukaan. Erinomainen paikka virkistyspäivään on esimerkiksi Suomenlinna. Harjoituksen kesto toiveittenne mukaan 1-2 h. Hinta kestosta ja ryhmän koosta riippuen 125-250€ + alv 24% (+ mahdollinen tilavuokra)