Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa FemiHealthin valoisassa salissa Katajanokalla, mutta myös muualla.

LISÄÄ KURSSEJA VUODELLE TOUKO-KESÄKUUHUN SEKÄ LOPPUKESÄÄN TULOSSA!

VOIMA SISÄLLÄSI -kurssi lauantaina 17.3.2018 klo12-16
FemiHealth Oy:n sali, Kauppiaankatu 2, Helsinki

Voima sisälläsi on workshop vulvodyniasta/lantion alueen kivuista kärsiville naisille.
Vulvan ja lantion kiputilat vaikuttavat merkittävästi elämäniloon, hyvinvointiin, seksuaalisuuteen, seksuaaliseen nautintoon ja parisuhteeseen. Kivun kanssa eläminen on kuluttavaa ja muuttaa arkea, sillä tällaisen intiimin kivun vaikutukset voivat olla hyvin kokonaisvaltaisia. Kun kamppailee kipujen kanssa on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja oppia kivunhallintakeinoja.
Voima sisälläsi- workshop on puolen päivän kurssi, jossa käsitellään monipuolisesti ja voimauttavasti itsehoitoa eri keinoin. Tarkoituksena on auttaa sinua saamaan lisää keinoja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemiseen.
Voit oppia nauttimaan elämästäsi täysipainoisemmin ja löytämään itsestäsi uusia voimavaroja. Olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan lisää ja jakamaan kokemaasi!

Voima sisälläsi -workshopissa kätilö, kipuongelmien hoitoon erikoistunut seksuaaliterapeutti Niini Leppänen puhuu vulvodyniasta/kipuongelmista ja niiden hoidosta sekä opastaa oman hyvinvoinnin tukemiseen holistisella otteella.
Joogaohjaaja Hanna-Mari Nieminen ohjaa lempeän, terapeuttisen joogaharjoituksen. Hanna-Mari on naisten lantion alueen joogaan monipuolisesti perehtynyt. Joogaharjoitus on suunniteltu kipuongelmaa silmälläpitäen, ja sopii myös sinulle, joka et ole koskaan joogannut! Osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata tai tietää joogasta yhtään mitään – avoin mieli riittää.

Tapahtuman hinta on 80€ ja mukaan mahtuu max 12 osallistujaa. Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset niini.leppanen at gmail.com

Lue lisää Niinistä ja hänen palveluistaan täältä.

Lämpimästi tervetuloa!

29.3. alkaen RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI torstaisin klo17-18.30 Pihasalilla – varaa paikkasi suoraan www.pihasali.fi

ÄITI-VAUVAJOOGAKURSSI TULOSSA! Kurssi alkaa maaliskuun lopussa Pihasalilla. Tee varaus täällä

GETTING READY!
RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS – seitsemän kerran kurssi

FemiHealth Oy, Kauppiaankatu 2, Helsinki

– 17.4.-4.6. tiistaisin klo16.30-18.15. Huom: Ei tuntia vappuna 1.5. ja synnytysvalmennus ma 4.6. klo17-20. TÄYNNÄ – voit kysyä peruutuspaikkoja
– 2.5.-19.6. tiistaisin klo18.45-20.30. Huom: Ensimmäinen tunti vapun vuoksi poikkeuksellisesti keskiviikkona, ei tuntia ti 5.6. ja synnytysvalmennus ti 19.6. klo17-20. TÄYNNÄ – voit kysyä peruutuspaikkoja

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Kuuden joogakerran jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Kurssin hinta on 192€ ja ryhmään mahtuu max 10 osallistujaa. Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Ilmoittautumiset & kysymykset meilitse hami at hamila.fi

Kesätauko säännöllisistä viikkotunneista 21.6.-31.7. – yksityisohjauksia saatavilla mahdollisuuksien mukaan.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”
 

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila