Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa Pihasalilla Punavuoressa – tilauksesta muuallakin.

Tulossa keväällä 2020: raskaus & jooga-aiheinen kirja

Maksuvälineinä kursseillani ja tunneillani kelpaavat kortti, SmartumPay, Smartumin liikuntasetelit, Edenred ja ePassi.

Halutessasi voin myös lähettää laskun.

LAITA KALENTERIISI 2.11. Viaporin kekri! Olen mukana tapahtumassa!

PIHASALIN SYKSY 2019:

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI tiistaisin klo 16.45-18.15

Ei ennakkoilmoittautumista, salilta löytyvät varusteet – tuo vain itsesi <3 Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia sekä yksin että toisinaan parin kanssa. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja ohjatun loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan!

Kertamaksu 17€. Kymmenen kerran kortti 155€ ja viiden kerran kortti 80€.

Huom: ei tunteja 15.10. ja 29.10. Syyskauden viimeinen tunti 10.12.

AFTER WORK – VIRKISTY & RENTOUDU!

TORSTAISIN klo16.45-18.15 – Tervetuloa myös kertakäynneille!

Tunnit jatkuvat 12.12. asti. Lokakuussa kaksi poikkeusta: ei tunteja 17.10. ja 31.10.

Kertamaksu 17€ tai 7.11.-12.12. – kuuden kerran kurssi, 125€

Työpäivän jälkeen sumea pää, hartiat ja selkä jumissa, koko olo tunkkainen? Tule joogaan, jossa virkistyt ja rentoudut. Hoidamme selkää, avaamme istumisessa jäykistyneitä lonkkia ja etsimme uutta virtaa mm. hengitysharjoitusten avulla. Tunnin jälkeen jatkat iltaasi leppoisissa ja keventyneissä tunnelmissa.

Kurssi sopii sinulle myös vaikket olisi koskaan ennen joogannut. Tästä on hyvä alkaa! Hamin ohjaus on lempeää ja juurevaa. Joogaharjoitukset pohjaavat pääosin italialaisen Vanda Scaravellin ajatusmaailmaan: tutkimme kuinka kasvattaa juuret maahan ja miten löytää lisää tilaa selkärankaan ja koko kehoon liikkeen avulla. Toisinaan avustamme toisiamme eli teemme myös pariharjoituksia.

Kertakäynnille ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle! Ilmoittaudu kurssille mukaan meilitse hami at hamila . fi


RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS 

Parhaillaan käynnissä olevat kurssit ovat täynnä. Vuonna 2019 tarjolla on vielä kaksi kurssia:

TIISTAISIN:

5.11.-17.12. klo18.30-20.15, 6 x jooga & 17.12. synnytysvalmennus klo17-20, 192€ – TÄYNNÄ – VOIT JONOTTAA PERUUTUSPAIKKAA

TORSTAISIN:

7.11.-19.12. klo18.30-20.15, 6 x jooga & 19.12. synnytysvalmennus klo17-20, 192€ – TÄYNNÄ – VOIT JONOTTAA PERUUTUSPAIKKAA

KEVÄÄN 2020 KURSSIAIKATAULU TULOSSA LOKAKUUN AIKANA!

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Joogatuntien jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Kysymykset & ilmoittautumiset: hami at hamila.fi

HUOM: Muistathan ilmoittautuessasi mainita mihin ryhmään haluat varata paikan! Jokaiseen ryhmään mahtuu max 14 osallistujaa. Syyskauden ensimmäiset kurssit sisältävät seitsemän joogatuntia (1h 45min) ja synnytysvalmennuksen (3h), eikä syyslomaviikolla 42 ole opetusta. Marras-joulukuun kurssit sisältävät kuusi joogatuntia (1h 45min) ja synnytysvalmennuksen (3h).

JOOGAA VAUVAN KANSSA -kurssi

TIISTAISIN klo 13-14.30

22.10.-10.12 – kahdeksan kerran kurssi, 160€ – ALUSTAVASTI TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA JONOON

Äiti-vauvajoogassa hellitään rasittunutta yläselkää lempein liikkein, etsitään tukea lantionpohjasta ja vatsasta sekä tutkitaan kuinka löytää ryhdikäs ja mukava asento uudelleen. Harjoittelua siivittävät hengitys- ja rentoutusharjoitukset, jotka tukevat äidin arkea ja elämää pienen lapsen kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille sekä ensi kontaktiksi joogaan. Vauvoille ei ole ala- eikä yläikärajaa, kurssille voi tulla kun äidistä siltä tuntuu. Jos sinua mietityttää voitko osallistua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Mukaan mahtuu max 14 vauva-vanhempiparia.

Ilmoittaudu meilitse hami at hamila.fi

KALLION DOULIEN DOULAILLAT Kulmakuppila IPIssä, Porthaninkatu 13 – vapaa pääsy klo18.30-19.30

Ma 14.10. Millaista tukea doula tarjoaa?

Ma 11.11. Raskausajan ravitsemus

Ma 9.12. Lantionpohja raskaudessa, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen

TULOSSA: VAIPATON VAUVA -AAMU, minikurssi äideille & odottajille

Luvassa on inspiroiva aamupäivä raskaanaoleville ja pienten vauvojen äideille. Maria Nordin opastaa luennollaan osallistujat vauvojen vessahätäviestinnän saloihin. Luennon jälkeen voit helposti aloittaa vessahätäviestinnän vauvasi kanssa.

Sleepy-unikonsultti Maria Österberg jakaa vinkit vauvan levollisiin öihin ja joogaohjaaja Hanna-Mari Nieminen vetää äitiarkeen sopivan helpon ja virkistävän joogahetken. Samalla saat tietoa oman hyvinvointisi tukemiseen.

Joogahetki sopii sekä raskaanaoleville että jo synnyttäneille. Joogaamme istuen ja seisten: halutessasi voit tuoda oman joogamaton mutta alusta ei ole välttämätön.

Iloisesti tervetuloa inspiroitumaan!

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila