Ajankohtaista

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2021!

 

Tutustu esikoiskirjaani Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi !

Kirjatilaukset meilitse: Ilmoita minulle nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Lähetän kirjan postitse ja laskun sähköpostilla. Hinta 40€ – myös lahjapaketointi onnistuu!

Postpartum-kirja Äitivuosi – vinkkejä, viisautta & vertaistukea ilmestyy keväällä 2021. Kirjoitan kirjaa yhdessä Annika Järvelinin kanssa ja sen kustantaa Readme.fi.

Tutustu Hyvinvoiva äiti-verkkovalmennukseen !

KEVÄTKAUSI 2021

Raskausjoogakurssini etänä sekä livenä Joogaholiassa Katajanokalla alkavat tammikuun lopulla. Löydät tarkat infot alta!
 
Raskausjoogan kertamaksulliset viikkotunnit jatkuvat ma 18.1. alkaen etänä ja ke 3.2. alkaen livenä
● etätunti maanantaisin klo17-18.15 Zoomin avulla. Hinta 12€/kerta. Liittymällä Facebookissa Hamin nettijoogat-ryhmään saat viikottain linkin online-tunnille. Ota yhteyttä jos haluat linkit sähköpostiisi.
● livetunti keskiviikkoisin klo16.30-18 Joogaholian salissa (Luotsikatu 5). Kertamaksu 17€ ja max 10 osallistujaa/tunti. Varaa paikkasi etukäteen Joogaholian kautta.
 
Teemme tunneilla vaihtelevia raskausaikaan sopivia joogaharjoituksia, jotka vahvistavat ja avaavat kehoa. Joka tuntiin sisältyy hengityshetki ja pieni ohjattu lepo. Osallistuminen ei vaadi aiempaa joogakokemusta ja tunti sopii hyvin myös raskauden loppupuolelle.
 
IHME SISÄLLÄSI – Raskausjoogakurssi livenä keskiviikkoiltaisin Joogaholiassa, Luotsikatu 5, Helsinki
 
● 20.1.-10.3. (HUOM: ei tuntia 24.2.) TÄYNNÄ!
● 17.3.-28.4.
 
Joogatunnit klo18.30-20.15, synnytysvalmennus pienryhmissä viimeisenä kurssipäivänä klo15.30-17.30 & klo18-20. Ryhmään mahtuu max 10 odottajaa ja synnytysvalmennuksessa ryhmä jaetaan puoliksi. 
Kurssin hinta 218€.
 
Joogatunneilla on luvassa sopivassa suhteessa liikettä ja rentoutta, voimaa ja lempeyttä. Joogaharjoitus vahvistaa kehoyhteyttä, sisäistä luottamustasi ja yhteyttä kohdussasi kasvavaan uuteen elämään. Samalla opit mm. miten tila lantiosi sisäpuolella muuttuu erilaisten liikkeiden myötä ja kuinka voit itse helpottaa oloasi sekä raskausaikana että aikanaan synnytyksessä. Harjoittelemme myös äänenkäyttöä ja hengitystietoisuutta. Lisäksi jokaisella tunnilla saat tietoa mm. lantion rakenteesta, lantionpohjasta ja vatsalihaksista sekä hengittämisestä.
 
Kurssi sisältää
 • 6 x jooga 1h 45min/kerta
 • synnytysvalmennusvideot, joiden yhteiskesto on noin 2h. Videot sisältävät tietoa mm. synnytyksen fysiologiasta, synnyttäjän omista apukeinoista ja kumppanin roolista ja tehtävistä synnytyksessä sekä erilaisista kivunlievityksistä. Videot sisältävät myös käytännön harjoituksia, joita on hyvä tehdä oman synnytystukihenkilön tai kumppanin kanssa.
 • kaksituntisen ohjatun synnytysharjoittelun yhdessä oman tukihenkilön kanssa kurssin viimeisellä kerralla
 • kurssin aikana ja sen jälkeen monipuolisia linkkejä, kirjavinkkejä ja tietoa oman odotuksen ja synnytyksen tueksi.
Koronatilanteen vuoksi emme tee joogatunneilla pariharjoituksia. Lisäksi noudatamme erityisen hyvää käsihygieniaa ja tunneille voi osallistua vain terveenä. Pidämme huolta turvaväleistä ja siksi kuhunkin ryhmään mahtuu max 10 osallistujaa. Kurssin viimeisellä kerralla jokainen osallistuja voi harjoitella yhdessä oman kumppanin/tukihenkilön kanssa synnytysvalmennuksen pienryhmässä, eli synnytysvalmennusta varten ryhmä jaetaan kahtia.
 
Etukäteen ilmoitetut poissaolot voi korvata osallistumalla on-line-opetukseeni. Poissaolon voi mahdollisuuksien mukaan korvata myös livenä raskausjoogan viikkotunnilla, jos salissa on tilaa. Korvaaminen tulee hoitaa kevätkauden aikana.
 
Jos koronatilanteen vuoksi voimaan astuvat uudestaan valtakunnalliset poikkeusolot tai jos sairastun itse esim. nuhaan, siirtyy kurssi online-opetukseen. Kurssimaksu säilyy tässä tapauksessa samana. 
 
Kurssimaksupalautukset ovat mahdollisia vain lääkärintodistusta vastaan.
 
Huomaathan, että kurssi päättyy synnytysharjoittelukertaan yhdessä oman kumppanin/tukihenkilön kanssa. Kurssi järjestetään Joogaholian salissa Katajanokalla, osoitteessa Luotsikatu 5. 
 
Joogatunnit ovat keskiviikkoisin klo18.30-20.15 ja synnytysharjoittelu kurssin viimeisellä kerralla kahdessa ryhmässä klo15.30-17.30 ja klo18-20.
 
Maksu onnistuu kortilla kurssin ensimmäisellä kerralla, laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin ja ePassin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken.
 
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hami at hamila piste fi.
Ilmoita samalla
– maksutapasi: jos sinulla on jokin liikuntaetu käytettävissä, haluatko maksaa kortilla, laskulla vai jollain yhdistelmällä. Kurssin hinta on 218€.
– laskettu aikasi ja monettako lasta odotat
– mihin kevään ryhmistä haluat mukaan

IHME SISÄLLÄSI – Raskausjoogan etäkurssi maanantai-iltaisin

● 18.1.-8.3. (HUOM: ei tuntia 22.2.)

● 15.3.-26.4. (HUOM: pääsiäisenä 5.4. ei tuntia: korvaava tunti ti 6.4.)

Joogatunnit klo18.30-20. Pienryhmäkeskustelut synnytykseen valmistautumisesta mahdollisesti myös muina aikoina – ilmoitan ajat kurssin aikana. 
 
Kurssilla opit mukavia liikkeitä, jotka helpottavat omaa oloa odotusaikana. Liikkeet ovat helppoja ja turvallisia eikä joogan tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttua osallistuaksesi kurssille. Sopivien liikkeiden ja asentotietoisuuden avulla voit ennaltaehkäistä monia tavallisia raskausvaivoja. Monissa harjoituksissa tehdään tilaa kylkiin ja liikutetaan selkärankaa. Samalla paneudumme hengitykseen ja opettelemme miten hyödyntää hengitystä sekä liikkeissä että levossa. Joogatunnit johdattelevat kohti synnytysvalmennusta, joka toteutetaan videoiden ja pienryhmäkeskusteluiden avulla. Kurssikokonaisuus vahvistaa kehotietoisuutta, läsnäoloa ja odottajan omaa luottamusta.
 
Kurssin hinta 198€ ja mukaan mahtuu max 25 osallistujaa.
 
Raskausjoogan etäkurssi sisältää
 • 6 x jooga Zoomin välityksellä, 1,5h/kerta. Jokainen tunti alkaa pienellä yhteisellä juttutuokiolla ja tietoiskulla eri aiheista (esim. lantion rakenne, lantionpohja ja erilaisten liikkeiden vaikutus lantion sisätilaan, hengitys ja rentoutuminen)
 • synnytysvalmennusvideot, joiden yhteiskesto on noin 2h. Videot sisältävät tietoa mm. synnytyksen fysiologiasta, synnyttäjän omista apukeinoista ja kumppanin roolista ja tehtävistä synnytyksessä sekä erilaisista kivunlievityksistä. Videot sisältävät myös käytännön harjoituksia, joita on hyvä tehdä oman synnytystukihenkilön tai kumppanin kanssa.
 • kurssin lopulla vetämäni pienryhmäkeskustelun Zoomin välityksellä. Aiheena keskustelussa on synnytykseen valmistautuminen ja siihen voi osallistua yhdessä kumppanin/synnytystukihenkilön kanssa. Vastaan videoiden herättämiin kysymyksiin ja ohjaan pariharjoituksia.
 • kurssin aikana erikseen järjestettävän kyselytunnin, jonka aikana vastaan raskautta, joogaa ja kurssia koskeviin kysymyksiin
 • rentoutus- ja hengitysäänitteet (2 kpl) omaan käyttöön
 • tallenteet joogatunneista. Näiden avulla voi kerrata tehtyjä harjoituksia sekä tehdä tunnin harjoitukset jos jokin online-tunneista jää väliin. Tallenteiden avulla jokainen saa käyttöönsä kaikki kurssin tunnit ja voit jatkaa joogaa kurssin loputtuakin.
 • suljetun Facebook-ryhmän, jonka kautta voi helposti pitää yhteyttä myös joogatuntien ulkopuolella. Lisäksi jaan tuntilinkit ym. kurssimateriaalit pääasiassa ryhmän kautta. Jos et käytä Facebookia, saat samat infot meilitse.
 • Kurssin aikana ja sen jälkeen monipuolisia linkkejä, kirjavinkkejä ja tietoa oman odotuksen ja synnytyksen tueksi.
Osallistuaksesi kurssille tarvitset 
– laitteen jonka kautta osallistut tunneille sekä Zoom-applikaation
– jooga-alustan
– tyynyjä
– huovan 
– tuolin
– hyötyä voi olla blokeista, vyöstä ja bolsterista mutta ilmankin pärjää
 
Maksu 198€ onnistuu laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin tai ePassin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken.
 
Ilmoittaudu mukaan meilitse hami at hamila piste fi.
Ilmoita samalla
– käytätkö Facebookia ja saako lisätä sinut suljettuun kurssiryhmään. Jos et käytä, saat Zoom-linkit ja tuntitallenteet sähköpostitse kerran viikossa
– maksutapasi: onko sinulla jokin liikuntaetu käytettävissäsi vai haluatko maksaa koko summan laskulla? 
– postiosoitteesi kirjanpitoon jos maksat laskulla. Laskun saat sähköpostitse.
– laskettu aikasi ja monettako lasta odotat
– mihin kevään ryhmään haluat mukaan

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JOOGAAMAAN KANSSANI <3

Tiedustele myös Spinning Babies®-synnytysvalmennuksia ja synnytysvalmennusta etänä!

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

ERIKOISTAPAHTUMAT 2021

Joogaa synnytyksen jälkeen – koulutus joogaopettajille Oulussa 27.-28.3.

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

SYNNYTYKSEEN VALMISTAUTUMINEN – kuuntele jakso ONNENKUPLIA-podcastista ja toinen SYDÄNÄÄNI-podcastista!

Podacast-jaksoissa on sama teema mutta erilainen sisältö – kannattaa kuunnella molemmat.

 

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila