Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa FemiHealthin valoisassa salissa Katajanokalla, mutta myös muualla.

NOJAA MINUUN – LUENTO & JOOGA PARISKUNNILLE
lauantaina 16.12.2017 klo 13.30-18, Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21B, Helsinki
Yhteistyössä Tara Lange & Hanna-Mari Nieminen
Hinta 149€/pariskunta

Tulkaa pysähtymään toistenne äärelle ennen joulukiireitä ja joululomaa!

Tara aloittaa päivän inspiroivalla ja suositulla parisuhdeluennollaan, joka on ollut varsinkin miesten mielestä aivan mahtava! Tara puhuu parisuhteesta ja sen herättämistä tunteista huumorilla, ei ikinä syyllistäen. Tara puhuu miesten ja naisten, maskuliinisen ja feminiinisen vastakohtaisuuksista sekä tarpeista. Luento herättää näkemään puolison aivan uusin silmin ja antaa konkreettisia työkaluja arkeen. Ymmärrys toistenne luontaisista taipumuksista tuo rauhaa ja huumoria suhteesenne!

Tara Lange on kolmen lapsen äiti, vaimo, kirjailija, luennoitsija, valmentaja, retriittien järjestäjä ja Hidasta Elämää-bloggaaja. Tara on kirjoittanut kirjat: Vihermehu -luonnollinen energiajuoma, Äitipeli -selviydy voittajana ja Tikapuut rakkauteen – tunne elämäsi sekä tunne itsesi. Lue lisää www.taralange.fi

Hami päättää päivän pareille suunnitellulla joogaharjoituksella. Teette yksinkertaisia kehoa avaavia ja lämmittäviä liikkeitä sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa. Aiempaa joogakokemusta ette tarvitse – tulkaa juuri sellaisena kuin olette! Hamin ohjaama jooga on lempeää ja juurevaa, kaukana joogajargonista ja akrobaattisista asennoista. Harjoituksessa herätellään juuria ja yhteyttä maahan, houkutellaan selkärankaa liikkeeseen ja tutkitaan yhteistä liikettä kumppanin kanssa. Luvassa on iloa, leikkiä ja rentoutta!

Mukaan mahtuu max 10 pariskuntaa joten varaa paikkasi nopeasti! Sitovat ilmoittautumiset tara@taralange.fi
Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Iloisesti tervetuloa!

GETTING READY!
RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS – seitsemän kerran kurssi

FemiHealth Oy, Kauppiaankatu 2, Helsinki

tiistaisin 2.1.-13.2.2018 klo17-18.45 & synnytysvalmennus klo17-20

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Kuuden joogakerran jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus tiistaina 13.2. kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Kurssin hinta on 192€ ja ryhmään mahtuu max 10 osallistujaa. Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Ilmoittautumiset & kysymykset meilitse hami at hamila.fi

RAKASTA LANTIONPOHJAASI! -WORKSHOP
lauantaina 3.2.2018 klo 12.30-17, Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21B, Helsinki

Tätä koulutusta et halua jättää väliin! Syvennymme lantionpohjaan ja sen harjoittamiseen Helsingissä lauantaina 3.2.2018 klo 12.30-17. Koulutus on suunnattu kaikille omasta lantionpohjastaan kiinnostuneille, ja se sopii myös täydennyskoulutukseksi terveys-, hyvinvointi- ja liikunta-alan ammattilaisille.

Kätilö Eeva Itkonen kertoo lantionpohjan anatomiasta ja fysiologiasta, hormonitoiminnan vaikutuksista lantionpohjaan, tyypillisistä lantionpohjan ongelmista elämänkaaren eri vaiheissa nuoruudesta vanhuuteen sekä raskauden ja synnytyksen asettamista erityishaasteista lantionpohjan hyvinvoinnille.

Joogaohjaaja Hanna-Mari Nieminen ohjaa lempeitä, monipuolisia ja kokonaisvaltaisia harjoituksia lantionpohjan tunnistamiseen ja harjoittamiseen. Saat mukaasi lukuisia erilaisia mielikuvia ja kokemuksia, jotka auttavat lisäämään lantionpohjan elinvoimaisuutta. Unohtamatta iloa ja rentoutta!

Tämä kurssi on jo TÄYNNÄ! Ota yhteyttä jos sinua kiinnostaa mahdollinen peruutuspaikka tai seuraava kurssimme.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”
 

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila