Ajankohtaista

AURINKOISTA KEVÄTTÄ!

 

Tutustu esikoiskirjaani Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi !

Kirjatilaukset meilitse: Ilmoita minulle nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Lähetän kirjan postitse ja laskun sähköpostilla. Hinta 40€ – myös lahjapaketointi onnistuu!

Postpartum-kirja Äitivuosi – vinkkejä, viisautta & vertaistukea ilmestyy huhtikuussa 2021. Kirjoitan kirjaa yhdessä Annika Järvelinin kanssa ja sen kustantaa Readme.fi. Voit tilata kirjan suoraan minulta!

Tutustu Hyvinvoiva äiti-verkkovalmennukseen !

KEVÄTKAUSI 2021

Raskausjoogakurssini ja -tuntini ovat toistaiseksi etänä.
Löydät tarkat infot alta!
 
Raskausjoogan kertamaksullinen online-tunti maanantaisin
klo17-18.15 
Hinta 12€/kerta. Liittymällä Facebookissa Hamin nettijoogat-ryhmään saat viikottain Zoom-linkin online-tunnille sekä maksuohjeet. Ota yhteyttä jos haluat linkit sähköpostiisi.
 
Teemme tunneilla vaihtelevia raskausaikaan sopivia joogaharjoituksia, jotka vahvistavat ja avaavat kehoa. Joka tuntiin sisältyy hengityshetki ja pieni ohjattu lepo. Osallistuminen ei vaadi aiempaa joogakokemusta ja tunti sopii hyvin myös raskauden loppupuolelle.
 
 
Saman FB-ryhmän kautta pääset kevään aikana mukaan myös joogahetkiin vauvan kanssa sekä kaikille sopiville lempeän joogan tunneilleni! Aikataulut tulossa pian.

Kevätkauden viimeinen ja uudistettu IHME SISÄLLÄSI – Raskausjoogan ja synnytysvalmennuksen etäkurssi

● 31.3.-12.5. keskiviikkoisin klo15-16.30

Joogatunnit klo15-16.30 ja synnytysvalmennuksen pienryhmäkeskustelut kurssin viimeisillä kerroilla klo17-19.30.
 
Kurssilla opit mukavia liikkeitä, jotka helpottavat omaa oloa odotusaikana. Liikkeet ovat helppoja ja turvallisia eikä joogan tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttua osallistuaksesi kurssille. Sopivien liikkeiden ja asentotietoisuuden avulla voit ennaltaehkäistä monia tavallisia raskausvaivoja. Monissa harjoituksissa tehdään tilaa kylkiin ja liikutetaan selkärankaa sekä lantiota. Samalla paneudumme hengitykseen ja tutkimme miten hyödyntää hengitystä sekä liikkeissä että levossa. Joogatunnit johdattelevat kohti synnytysvalmennusta, joka toteutetaan videoiden ja pienryhmäkeskusteluiden avulla. Kurssikokonaisuus vahvistaa kehotietoisuuttasi,  luottamustasi ja läsnäoloasi. Lisäksi saat monipuolista tietoa raskausajan hyvinvointisi tueksi ja valmistaudut synnyttämiseen.
 
Kurssin hinta on 248€.
 
Ihme sisälläsi-etäkurssi sisältää
 
  • 6 x jooga Zoomin välityksellä, 1,5h/kerta.
  • 6 x luento. Aiheina mm. lantion rakenne, lantionpohja ja erilaisten liikkeiden vaikutus lantion sisätilaan, hengitys ja rentoutuminen. Yksi sessioista livenä Zoomissa, muut videoina.
  • synnytysvalmennusvideot, joiden yhteiskesto on noin 2h. Videot sisältävät tietoa mm. synnytyksen fysiologiasta, synnyttäjän omista apukeinoista ja kumppanin roolista ja tehtävistä synnytyksessä sekä erilaisista kivunlievityksistä. Videot sisältävät myös käytännön harjoituksia, joita on hyvä tehdä oman synnytystukihenkilön tai kumppanin kanssa.
  • kurssin lopulla vetämäni pienryhmäkeskustelun Zoomin välityksellä. Aiheena keskustelussa on synnytykseen valmistautuminen ja siihen voi osallistua yhdessä kumppanin/synnytystukihenkilön kanssa. Vastaan videoiden herättämiin kysymyksiin ja ohjaan pariharjoituksia.
  • rentoutus- ja hengitysäänitteet (2 kpl)
  • tallenteet joogatunneista. Näiden avulla voi kerrata tehtyjä harjoituksia sekä tehdä tunnin harjoitukset jos jokin online-tunneista jää väliin. Tallenteiden avulla jokainen saa käyttöönsä kaikki kurssin tunnit ja voit jatkaa joogaa kurssin loputtuakin.
  • Kurssin aikana ja sen jälkeen monipuolisia linkkejä, kirjavinkkejä ja tietoa oman odotuksen ja synnytyksen tueksi.
  • Kurssin lopuksi bonuksena vielä yksi joogatuntivideo.
Kaikki materiaalit ovat käytössäsi heinäkuun loppuun saakka.
 
Osallistuaksesi kurssille tarvitset 
– laitteen jonka kautta osallistut tunneille sekä Zoom-applikaation
– jooga-alustan
– tyynyjä
– huovan 
– tuolin
– hyötyä voi olla blokeista, vyöstä ja bolsterista mutta ilmankin pärjää
 
Maksu 248€ onnistuu laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken.
 
Ilmoittaudu mukaan meilitse hami at hamila piste fi.
Ilmoita samalla
– maksutapasi: onko sinulla jokin liikuntaetu käytettävissäsi vai haluatko maksaa koko summan laskulla? 
– postiosoitteesi laskua varten. Laskun saat sähköpostitse.
– laskettu aikasi ja monettako lasta odotat
 
 
 
 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JOOGAAMAAN KANSSANI <3

Tiedustele myös yksityisohjausta, Spinning Babies®-synnytysvalmennuksia ja synnytysvalmennusta etänä tai yksityisesti livenä!

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

ERIKOISTAPAHTUMAT 2021

Joogaa synnytyksen jälkeen – koulutus joogaopettajille etäkurssi 27.-28.3.

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

SYNNYTYKSEEN VALMISTAUTUMINEN – kuuntele jakso ONNENKUPLIA-podcastista ja toinen SYDÄNÄÄNI-podcastista!

Podacast-jaksoissa on sama teema mutta erilainen sisältö – kannattaa kuunnella molemmat.

 

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila