Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI

Ohjaan pääasiassa FemiHealthin salissa Katajanokalla sekä Pihasalilla Punavuoressa – tilauksesta myös muualla.

15.1. alkaen RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI tiistaisin klo17-18.30 Pihasalilla, Abrahaminkatu 7 . Kertamaksu 16€. Ei ennakkoilmoittautumista, salilta löytyvät varusteet – tuo vain itsesi <3 Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia sekä yksin että toisinaan parin kanssa. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja ohjatun loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan!

Maksuvälineinä käyvät kortti, käteinen, Smartum, Edenred, E-passi.

GETTING READY!
RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS – seitsemän kerran kurssi

FemiHealth Oy, Kauppiaankatu 2, Helsinki

ALKUVUODEN KURSSIT OVAT TÄYNNÄ! SEURAAVAT RYHMÄT ALKAVAT HELMIKUUN LOPUSSA.

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Kuuden joogakerran jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Kurssin hinta on 192€ ja mukaan mahtuu max 12 osallistujaa/ryhmä. Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Kysymykset: hami at hamila.fi
Varaa paikkasi suoraan FemiHealthin verkkokaupasta!
Huom: Jos haluat maksaa Smartumilla, ilmoittaudu sähköpostitse ja saat maksuohjeet!

SEURAAVAT VASTAAVAT KURSSIT ALKAVAT HELMIKUUN LOPUSSA!

MAMA LOVE – raskausjoogan iltapäivä Tampereella lauantaina 12.1.2019 klo12.30-17.30, Joogapaikka Hanna Merta, Teiskontie 21, Tampere

Joogaamme niin yksin, yhdessä parin kanssa kuin yhteisessä naisten piirissäkin. Ohjelmaan sisältyy juttutuokioita sekä pieni teetauko. Päivä päättyy pitkään ohjattuun loppurentoutukseen.

Tule mukaan rakkaudelliseen piiriin! Päivän hinta on 92€. Ilmoittaudu meilitse hanna at joogapaikka.fi

ÄITI-VAUVAJOOGAKURSSI, Pihasali, Abrahaminkatu 7, Helsinki
15.1.-5.3.2019 tiistaisin klo13.30-15 TÄYNNÄ!
17.1.-7.3.2019 torstaisin klo12-13.30

Äiti-vauvajoogassa hellitään rasittunutta yläselkää lempein liikkein, etsitään tukea lantionpohjasta ja vatsasta sekä tutkitaan kuinka löytää ryhdikäs ja mukava asento uudelleen. Harjoittelua siivittävät hengitys- ja rentoutusharjoitukset, jotka tukevat äidin arkea ja elämää pienen lapsen kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille sekä ensi kontaktiksi joogaan. Vauvoille ei ole ala- eikä yläikärajaa, kurssille voi tulla kun äidistä siltä tuntuu. Jos sinua mietityttää voitko osallistua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kurssi sisältää seitsemän joogatuntia (huom. ei tuntia 19.2. & 21.2.) ja sen hinta on 140€. Mukaan mahtuu max 14 vauva-vanhempiparia.

Ilmoittaudu meilitse hami at hamila.fi

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila