Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa FemiHealthin salissa Katajanokalla sekä Pihasalilla Punavuoressa – tilauksesta myös muualla.

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI tiistaisin klo17-18.30 Pihasalilla, Abrahaminkatu 7
Kesätauolla! Tervetuloa tunneilleni Pihasalille elokuussa!

MAMA & BABY LOVE – jooga äidille & hieronta vauvalle torstaina 14.6. klo12-13.30
Pihasali, Abrahaminkatu 7

Selkä kipeä, hartiat jumissa ja ryhti kadoksissa? Tule joogasessioon, joka on suunniteltu vartavasten pienten vauvojen äideille. Teemme Hamin ohjaamina hartiajumeja avaavan ja selkää hoitavan joogan, jota tehostavat shiatsuhoitaja, slow yoga-ohjaaja Salla Niemen avustukset ja vinkit joogahieronnasta. Lopuksi harjoittelemme yhdessä vauvahierontaa, josta nauttii niin vauva kuin äitikin.
.
Mukaan voi tulla ihan vastasyntyneestä noin 6kk ikäiseen vauvaan saakka. Mukaan mahtuu max 14 äitiä vauvoineen -> tämä tapahtuma on täynnä!

Session hinta on 28€. Sitovat ilmoittautumiset meilitse hami at hamila.fi
Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

MAMA LOVE – jooga & shiatsu raskausaikaan torstaina 14.6. klo15-17
Pihasali, Abrahaminkatu 7

Tämän ihanampaa raskausjoogaa ei olekaan! Luvassa on levollistava joogahetki Hamin ohjauksessa ja shiatsuhoitaja Salla Niemen lempeän kosketuksen vahvistamana. Teemme hoitavia ja rentouttavia harjoituksia, joihin yhdistyy lempeä avustus käsin koskettaen. Luvassa on myös pariharjoittelua, pieni tietopaketti shiatsusta ja raskaudesta sekä pitkä rentoutus. Tule nauttimaan kanssamme!

Session hinta on 38€. Sitovat ilmoittautumiset meilitse hami at hamila.fi
Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

GETTING READY!
RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS – seitsemän kerran kurssi

FemiHealth Oy, Kauppiaankatu 2, Helsinki

– 2.8.-12.9. klo16-17.45 HUOM: elokuussa tunnit torstaisin, syyskuussa keskiviikkoisin!
Synnytysvalmennus ke 12.9. klo17-20
– 2.8-13.9. klo18.15-20, synnytysvalmennus to 13.9. klo17-20

Lisää kursseja tulossa syyskuusta alkaen!

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Kuuden joogakerran jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Kurssin hinta on 192€ ja ryhmään mahtuu max 12 osallistujaa. Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Ilmoittautumiset: varaa paikkasi FemiHealth Oy:n verkkokaupasta
Jos haluat maksaa Smartumilla tai sinulla on kysyttävää kurssista, laita viesti hami at hamila.fi

Kesätauko säännöllisistä viikkotunneista 21.6.-31.7. – yksityisohjauksia saatavilla mahdollisuuksien mukaan.

ÄITI-VAUVAJOOGAKURSSI luvassa elokuun lopulta alkaen Pihasalilla <3 seuraa ilmoittelua!

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila