Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa FemiHealthin salissa Katajanokalla sekä Pihasalilla Punavuoressa – tilauksesta myös muualla.

Kesällä keskityn kirjoittamaan raskaus & jooga-aiheista kirjaani sekä lomailemaan perheeni kanssa 15.6.-31.7. Elokuussa myös pääasiassa kirjoitan.

Syksyn opetusaikataulu tulee tänne toukokuun aikana! Jos kaipaat yksityisohjausta, synnytysvalmennusta tai etsit joogaohjausta yksityistilaisuuteen, ole yhteydessä.

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI tiistaisin klo17-18.30 Pihasalilla, Abrahaminkatu 7 .

Kertamaksu 16€. Ei ennakkoilmoittautumista, salilta löytyvät varusteet – tuo vain itsesi <3 Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia sekä yksin että toisinaan parin kanssa. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja ohjatun loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan!

Kevään viimeinen tunti 4.6. Maksuvälineinä käyvät kortti, käteinen, Smartum, Edenred, E-passi.

GETTING READY!
RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS – seitsemän kerran kurssi

SEURAAVAT KURSSIT SYKSYLLÄ! Päivämäärät tulevat toukokuun aikana.

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Kuuden joogakerran jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Kurssin hinta on 192€ ja mukaan mahtuu max 12 osallistujaa/ryhmä. Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Kysymykset: hami at hamila.fi

JOOGAA VAUVAN KANSSA – Pihasali, Abrahaminkatu 7, Helsinki

7.5.-4.6. tiistaisin klo13-14.30 – viiden kerran kurssi, 100€

Äiti-vauvajoogassa hellitään rasittunutta yläselkää lempein liikkein, etsitään tukea lantionpohjasta ja vatsasta sekä tutkitaan kuinka löytää ryhdikäs ja mukava asento uudelleen. Harjoittelua siivittävät hengitys- ja rentoutusharjoitukset, jotka tukevat äidin arkea ja elämää pienen lapsen kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille sekä ensi kontaktiksi joogaan. Vauvoille ei ole ala- eikä yläikärajaa, kurssille voi tulla kun äidistä siltä tuntuu. Jos sinua mietityttää voitko osallistua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Mukaan mahtuu max 14 vauva-vanhempiparia.

Ilmoittaudu meilitse hami at hamila.fi

MAMA & BABY LOVE – joogaa äideille & hierontaa vauvoille

Torstaina 6.6. klo13-14.30, Pihasali, Abrahaminkatu 7, Helsinki

Selkä kipeä, hartiat jumissa ja ryhti kadoksissa? Tule Salla Niemen ja Hamin vetämään sessioon, joka on suunniteltu vartavasten pienten vauvojen äideille. Teemme hartiajumeja avaavan ja selkää hoitavan joogan, jota tehostavat Sallan avustukset ja vinkit joogahieronnasta. Lopuksi harjoittelemme yhdessä vauvahierontaa, josta nauttii niin vauva kuin äitikin.

Mukaan voi tulla ihan vastasyntyneestä noin 6kk ikäiseen vauvaan saakka. Mukaan mahtuu max 14 äitiä vauvoineen. Session hinta on 29€. Sitovat ilmoittautumiset meilitse hami at hamila.fi. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

MAMA LOVE – raskausjooga & shiatsu

Torstaina 6.6. klo18-20, Pihasali, Abrahaminkatu 7, Helsinki

Tämän ihanampaa raskausjoogaa ei olekaan! Luvassa on levollistava joogahetki Hamin ohjauksessa ja Salla Niemen lempeän kosketuksen vahvistamana. Teemme hoitavia ja rentouttavia harjoituksia, joihin yhdistyy lempeä avustus käsin koskettaen. Luvassa on myös pariharjoittelua, pieni tietopaketti shiatsusta ja raskaudesta sekä pitkä rentoutus. Tule nauttimaan kanssamme!

Session hinta on 39€ ja mukaan mahtuu max 20 odottajaa.
Sitovat ilmoittautumiset meilitse hami at hamila.fi.
Maksu paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

MAGNESIA FESTIVAL 2.-4.8.2019 SUOMENLINNA

Magnesia – Heartful Island Festival järjestetään neljättä kertaa 2.-4.8.2019 ja minulla on ilo olla mukana tänäkin vuonna! Ohjaan kaksi eri sessiota, joista voit lukea lisää Magnesian sivuilta.

Magnesia Festival on kolmen päivän elämys, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Magnesia on kaupunkifestivaali saaristoluonnon keskellä Suomenlinnassa, vain 15 minuuttia Helsingin keskustasta. Tavoitteena on luoda yhdessä iloa, yhteisöllisyyttä ja nauttia elämästä!

Kannatuskoodilla HAMILA saat kaikki Magnesia Festival 2019 liput -10 % alennuksella. Samalla kannatat minua eli tuet yhden naisen yritystäni. Liput saat hankittua Tiketistä syöttämällä kannatuskoodin sivulla https://www.tiketti.fi/tarjous . Kannatusliput ovat myynnissä heinäkuun puoliväliin asti.

TULOSSA: VAIPATON VAUVA -AAMU, minikurssi äideille & odottajille

Luvassa on inspiroiva aamupäivä raskaanaoleville ja pienten vauvojen äideille. Maria Nordin opastaa luennollaan osallistujat vauvojen vessahätäviestinnän saloihin. Luennon jälkeen voit helposti aloittaa vessahätäviestinnän vauvasi kanssa.

Sleepy-unikonsultti Maria Österberg jakaa vinkit vauvan levollisiin öihin ja joogaohjaaja Hanna-Mari Nieminen vetää äitiarkeen sopivan helpon ja virkistävän joogahetken. Samalla saat tietoa oman hyvinvointisi tukemiseen.

Joogahetki sopii sekä raskaanaoleville että jo synnyttäneille. Joogaamme istuen ja seisten: halutessasi voit tuoda oman joogamaton mutta alusta ei ole välttämätön.

Iloisesti tervetuloa inspiroitumaan!

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila