Ajankohtaista

Tutustu esikoiskirjaani Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi !

Kirjatilaukset meilitse: Ilmoita minulle nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Lähetän kirjan postitse ja laskun sähköpostilla. Hinta 40€ – myös lahjapaketointi onnistuu!

SYKSY 2020

Syksyllä opetan sekä keskityn uuden kirjan kirjoittamiseen <3 Kirjoitustyöstä johtuen tarjolla on tavallista vähemmän tunteja ja kursseja. Joitakin erikoistapahtumia on tulossa lisää, samoin mahdollisesti joogaa vauvan kanssa-kursseja.

Live-kurssini löytyvät Joogaholian uudessa tilassa Katajanokalla, Luotsikatu 5! Alta löytyy tietoa myös etäkursseista.

IHME SISÄLLÄSI – Raskausjoogakurssi livenä keskiviikkoiltaisin
 
Joogatunneilla on luvassa sopivassa suhteessa liikettä ja rentoutta, voimaa ja lempeyttä. Joogaharjoitus vahvistaa kehoyhteyttä, sisäistä luottamustasi ja yhteyttä kohdussasi kasvavaan uuteen elämään. Samalla opit mm. miten tila lantiosi sisäpuolella muuttuu erilaisten liikkeiden myötä ja kuinka voit itse helpottaa oloasi sekä raskausaikana että aikanaan synnytyksessä. Harjoittelemme myös äänenkäyttöä ja hengitystietoisuutta. Lisäksi jokaisella tunnilla saat tietoa mm. lantion rakenteesta, lantionpohjasta ja vatsalihaksista sekä hengittämisestä.
 
Kurssi sisältää
 • joogatunnit 1h 45min/kerta
 • synnytysvalmennusvideot, joiden yhteiskesto on noin 2h. Videot sisältävät tietoa mm. synnytyksen fysiologiasta, synnyttäjän omista apukeinoista ja kumppanin roolista ja tehtävistä synnytyksessä sekä erilaisista kivunlievityksistä. Videot sisältävät myös käytännön harjoituksia, joita on hyvä tehdä oman synnytystukihenkilön tai kumppanin kanssa.
 • kaksituntisen ohjatun synnytysharjoittelun yhdessä oman tukihenkilön kanssa kurssin viimeisellä kerralla
 • kurssin aikana ja sen jälkeen monipuolisia linkkejä, kirjavinkkejä ja tietoa mistä etsiä itselleen lisää tukea omaan odotukseen ja synnytykseen.
Koronatilanteen vuoksi emme tee joogatunneilla pariharjoituksia. Lisäksi noudatamme erityisen hyvää käsihygieniaa ja tunneille voi osallistua vain terveenä. Pidämme huolta turvaväleistä ja siksi kuhunkin ryhmään mahtuu max 10 osallistujaa. Kurssin viimeisellä kerralla jokainen osallistuja voi harjoitella yhdessä oman kumppanin/tukihenkilön kanssa. 
 
Etukäteen ilmoitetut poissaolot voi korvata osallistumalla on-line-opetukseeni. Poissaolon voi mahdollisuuksien mukaan korvata myös livenä raskausjoogan viikkotunnilla, jos salissa on tilaa. Korvaaminen tulee hoitaa syyskauden aikana.
 
Jos koronatilanteen vuoksi voimaan astuvat uudestaan valtakunnalliset poikkeusolot tai jos sairastun itse esim. nuhaan, siirtyy kurssi online-opetukseen. Kurssimaksu säilyy tässä tapauksessa samana. 
 
Kurssimaksupalautukset ovat mahdollisia vain lääkärintodistusta vastaan.
 
Huomaathan, että kurssi päättyy synnytysharjoittelukertaan yhdessä oman kumppanin/tukihenkilön kanssa. Kurssi järjestetään Joogaholian salissa Katajanokalla, osoitteessa Luotsikatu 5. 
 
Joogatunnit ovat keskiviikkoisin klo18.30-20.15 ja synnytysharjoittelu kurssin viimeisellä kerralla klo18-20:
 • 4.11.-16.12. Kuusi joogatuntia (1h 45min/kerta), synnytysharjoittelu (2h) ja videomateriaalit. Hinta 195€. TÄYNNÄ
Maksu onnistuu kortilla kurssin ensimmäisellä kerralla, laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin ja ePassin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken.
 
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hami at hamila piste fi.
Ilmoita samalla
– maksutapasi: jos sinulla on jokin liikuntaetu käytettävissä, haluatko maksaa kortilla, laskulla vai jollain yhdistelmällä
– laskettu aikasi ja monettako lasta odotat
– kumpaan ryhmään haluat mukaan

IHME SISÄLLÄSI – Raskausjoogan etäkurssi maanantai-iltaisin

Kurssilla opit mukavia liikkeitä, jotka helpottavat omaa oloa odotusaikana. Liikkeet ovat helppoja ja turvallisia eikä joogan tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttua osallistuaksesi kurssille. Sopivien liikkeiden ja asentotietoisuuden avulla voit ennaltaehkäistä monia tavallisia raskausvaivoja. Monissa harjoituksissa tehdään tilaa kylkiin ja etsitään lempeää liikettä selkärankaan. Samalla paneudumme hengitykseen ja opettelemme miten hyödyntää hengitystä sekä liikkeissä että levossa. Joogatunnit johdattelevat kohti synnytysvalmennusta, joka toteutetaan videoiden ja pienryhmäkeskusteluiden avulla. Kurssikokonaisuus vahvistaa kehotietoisuutta, läsnäoloa ja odottajan omaa luottamusta.
 
Raskausjoogan etäkurssi sisältää
 • joogatunnit Zoomin välityksellä, 1,5h/kerta. Jokainen tunti alkaa pienellä yhteisellä juttutuokiolla ja tietoiskulla eri aiheista (esim. lantion rakenne, lantionpohja ja erilaisten liikkeiden vaikutus lantion sisätilaan, hengitys ja rentoutuminen)
 • synnytysvalmennusvideot, joiden yhteiskesto on noin 2h. Videot sisältävät tietoa mm. synnytyksen fysiologiasta, synnyttäjän omista apukeinoista ja kumppanin roolista ja tehtävistä synnytyksessä sekä erilaisista kivunlievityksistä. Videot sisältävät myös käytännön harjoituksia, joita on hyvä tehdä oman synnytystukihenkilön tai kumppanin kanssa.
 • kurssin lopuksi vetämäni pienryhmäkeskustelun Zoomin välityksellä. Aiheena keskustelussa on synnytykseen valmistautuminen ja siihen voi osallistua yhdessä kumppanin/synnytystukihenkilön kanssa. Vastaan videoiden herättämiin kysymyksiin ja ohjaan livenä pariharjoituksia.
 • kurssin aikana erikseen järjestettävän kyselytunnin, jonka aikana vastaan raskautta, joogaa ja kurssia koskeviin kysymyksiin
 • rentoutus- ja hengitysäänitteet (2 kpl) omaan käyttöön
 • tallenteet joogatunneista. Näiden avulla voi kerrata tehtyjä harjoituksia sekä tehdä tunnin harjoitukset jos jokin online-tunneista jää väliin. Tallenteiden avulla jokainen saa käyttöönsä kaikki kurssin tunnit.
 • suljetun Facebook-ryhmän, jonka kautta voi helposti pitää yhteyttä myös joogatuntien ulkopuolella. Lisäksi jaan tuntilinkit ym. kurssimateriaalit pääasiassa ryhmän kautta. Jos et käytä Facebookia, saat samat infot meilitse.
 • Kurssin aikana ja sen jälkeen monipuolisia linkkejä, kirjavinkkejä ja tietoa mistä etsiä itselleen lisää tukea omaan odotukseen ja synnytykseen.
Osallistuaksesi kurssille tarvitset 
– laitteen jonka kautta osallistut tunneille sekä Zoom-applikaation
– jooga-alustan
– tyynyjä
– huovan 
– tuolin
– hyötyä voi olla blokeista, vyöstä ja bolsterista mutta ilmankin pärjää
 
KURSSIAIKA & -HINTA
Huomaathan, että kurssiin kuuluvat pienryhmät järjestetään kurssin joogatuntien loputtua. Pienryhmien ajankohdat riippuvat mm. osallistujien määrästä ja siksi ne ovat tässä vaiheessa viitteelliset.
 • 6 x jooga ajalla 2.11.-7.12. maanantaisin klo18.30-20. Kyselytunti ja pienryhmäkeskustelut myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina (pienryhmät kurssin jälkeen viikoilla 50-51). Yhteensä noin 15 tuntia materiaalia hintaan 182€.
Maksu onnistuu laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin tai ePassin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken.
 
Ilmoittaudu mukaan meilitse hami at hamila piste fi.
Ilmoita samalla
– käytätkö Facebookia ja saako lisätä sinut suljettuun kurssiryhmään. Jos et käytä, saat Zoom-linkit ja tuntitallenteet sähköpostitse kerran viikossa
– maksutapasi: onko sinulla jokin liikuntaetu käytettävissäsi vai haluatko maksaa koko summan laskulla? 
– postiosoitteesi kirjanpitoon jos maksat laskulla. Laskun saat sähköpostitse.
– laskettu aikasi ja monettako lasta odotat
– kumpaan ryhmään haluat mukaan

Eikö joogakurssi sovi aikatauluusi? Tule mukaan viikkotunneille!

Raskausjoogan online-tunti maanantaisin 21.9. alkaen klo17-18.15

Mukaan pääset liittymällä Hamin nettijoogat-ryhmään Facebookissa. Joka viikko tarjolla on vaihteleva joogatunti Zoomin avulla. Kertamaksun 12€ voi maksaa esim. Mobilepaylla, Smartumin, Edenredin ja ePassin sovellusten kautta tai tilisiirtona. Ohjeet löytyvät Facebook-ryhmästä. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse <3 Varaa joka tunnille avuksesi jooga-alusta, tyynyjä, vyö tai huivi sekä tuoli.

Raskausjoogan viikkotunti livenä keskiviikkoisin 23.9. alkaen klo16.30-18 Joogaholian salissa Katajanokalla, Luotsikatu 5.

Teemme vaihtelevia raskausaikaan sopivia joogaharjoituksia. Liikuttelemme selkää ja lonkkia, teemme tilaa kylkiin. Tutkimme lantion liikettä ja hengitystä. Jokainen tunti sisältää fyysistä liikettä, hengitysmeditaation ja ohjatun loppurentoutuksen. Tunnille mahtuu mukaan max 10 osallistujaa kerrallaan.

Hinta 17€/kerta. Tulossa myös 5- ja 10-kerran kortit! Varaa paikkasi etukäteen Joogaholian varausjärjestelmän kautta. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JOOGAAMAAN KANSSANI <3

Tiedustele myös Spinning Babies®-synnytysvalmennuksia ja synnytysvalmennusta etänä!

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

ERIKOISTAPAHTUMAT 2020-2021

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

SYNNYTYKSEEN VALMISTAUTUMINEN – kuuntele jakso ONNENKUPLIA-podcastista ja toinen SYDÄNÄÄNI-podcastista!

Podacast-jaksoissa on sama teema mutta erilainen sisältö – kannattaa kuunnella molemmat.

VUOSI 2021 aikataulut ilmestyvät marraskuun aikana.

Postpartum-kirja Äitivuosi – vinkkejä, viisautta & vertaistukea ilmestyy keväällä 2021. Kirjoitan kirjaa yhdessä Annika Järvelinin kanssa ja sen kustantaa Readme.fi.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila