Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa FemiHealthin valoisassa salissa Katajanokalla, mutta myös muualla.

LISÄÄ KURSSEJA LOPPUKESÄÄN TULOSSA!

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI torstaisin klo17-18.30 Pihasalilla – varaa paikkasi suoraan www.pihasali.fi

ÄITI-VAUVAJOOGAKURSSI TULOSSA! Seuraava ryhmä alkaa Pihasalilla 3.5. Tee varaus täällä

GETTING READY!
RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS – seitsemän kerran kurssi

FemiHealth Oy, Kauppiaankatu 2, Helsinki

– 2.5.-13.6. tiistaisin & keskiviikkoisin 14-15.45. Huom: tarkka aikataulu:
2.- 9.5. tunnit keskiviikkoisin klo14-15.45
15.-29.5. tunnit tiistaisin klo14-15.45
ei tuntia viikolla 23
viimeinen joogatunti tiistaina 12.6. klo14-15.45 ja synnytysvalmennus keskiviikkona 13.6. klo17-20

– 2.5.-19.6. tiistaisin klo18.45-20.30. Huom: Ensimmäinen tunti vapun vuoksi poikkeuksellisesti keskiviikkona, ei tuntia ti 5.6. ja synnytysvalmennus ti 19.6. klo17-20. TÄYNNÄ – voit kysyä peruutuspaikkoja

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Kuuden joogakerran jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Kurssin hinta on 192€ ja ryhmään mahtuu max 10 osallistujaa. Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Ilmoittautumiset & kysymykset meilitse hami at hamila.fi

Kesätauko säännöllisistä viikkotunneista 21.6.-31.7. – yksityisohjauksia saatavilla mahdollisuuksien mukaan.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila