Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa Pihasalilla Helsingin Punavuoressa – tilauksesta muuallakin.

Tutustu esikoiskirjaani Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi !

Maksuvälineinä kursseillani ja tunneillani kelpaavat kortti, SmartumPay, Smartumin liikuntasetelit, Edenred ja ePassi. Halutessasi voin myös lähettää laskun.

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

HAMIN KEVÄT 2020 PIHASALILLA

KORONAVIRUSTIEDOTE: joogatuntini ovat toistaiseksi tauolla. Ohjaan tunteja netin välityksellä on line-striiminä ja tiedotan tunneista Hamin nettijoogat -ryhmässä Facebookissa. Liity ryhmään ja saat säännöllisesti infoa ja Zoom-linkin. 

Ohjaan tiistaisin klo17-18.15 joogaa raskausaikaan ja torstaisin klo17-18.15 joogaa kaikille. Hinta 10€/kerta ja maksu hoituu mobiilisti tai sähköisesti rahalla ja liikuntaeduilla.

 

AFTER WORK – VIRKISTY & RENTOUDU!

TORSTAISIN klo16.45-18.15 – Tervetuloa myös kertakäynneille!

Kertamaksu 18€ / 5 kertaa: 80€ / 10 kertaa: 155€

Työpäivän jälkeen sumea pää, hartiat ja selkä jumissa, koko olo tunkkainen? Tule joogaan, jossa virkistyt ja rentoudut. Hoidamme selkää, avaamme istumisessa jäykistyneitä lonkkia ja etsimme uutta virtaa mm. hengitysharjoitusten avulla. Tunnin jälkeen jatkat iltaasi leppoisissa ja keventyneissä tunnelmissa.

Kurssi sopii sinulle myös vaikket olisi koskaan ennen joogannut. Tästä on hyvä alkaa! Hamin ohjaus on lempeää ja juurevaa. Joogaharjoitukset pohjaavat pääosin italialaisen Vanda Scaravellin ajatusmaailmaan: tutkimme kuinka kasvattaa juuret maahan ja miten löytää lisää tilaa selkärankaan ja koko kehoon liikkeen avulla. Toisinaan avustamme toisiamme eli teemme helppoja pariharjoituksia.

Ei ennakkoilmoittautumista ja salilta löytyvät kaikki välineet – riittää kun tulet paikalle!

Huom: ei tunteja 30.4. ja 21.5. Kevätkauden viimeinen tunti 28.5.

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI TIISTAISIN klo 16.45-18.15

Kertamaksu 18€ / 5 kertaa: 80€ / 10 kertaa: 155€

Ei ennakkoilmoittautumista, salilta löytyvät varusteet – tuo vain itsesi <3 Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia sekä yksin että toisinaan parin kanssa. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja ohjatun loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan!

Huom: ei tuntia 28.4. Kevätkauden viimeinen tunti 9.6.

 

RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS-kurssit kevät 2020 

TIISTAISIN:

  • 10.3.-28.4. klo18.30-20.15, 7 x jooga & synnytysvalmennus 28.4. klo17-20, hinta 217€ – TÄYNNÄ
  • 5.5.-16.6. klo18.30-20.15, 6 x jooga & synnytysvalmennus 16.6. klo17-20, hinta 192€ –  TÄYTEEN VARATTU – VOIT JONOTTAA PERUUTUSPAIKKAA

TORSTAISIN:

  • 12.3.-7.5. klo18.30-20.15, 7 x jooga & synnytysvalmennus 7.5. klo17-20, hinta 217€. Huom: ei tuntia vappuna. – TÄYNNÄ

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Välillä harjoittelemme myös yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Joogatuntien jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Kysymykset & ilmoittautumiset: hami at hamila.fi

HUOM: Muistathan ilmoittautuessasi mainita mihin ryhmään haluat varata paikan! Jokaiseen ryhmään mahtuu max 14 osallistujaa. Kevätkauden ensimmäiset kurssit sisältävät kuusi joogatuntia (1h 45min) ja synnytysvalmennuksen (3h), eikä hiihtolomaviikolla 8 ole opetusta. Maalis-huhtikuun kurssit sisältävät seitsemän joogatuntia (1h 45min) ja synnytysvalmennuksen (3h).

 

JOOGAA VAUVAN KANSSA -kurssi

TIISTAISIN klo 13-14.30

  • 7.4.-26.5. – kahdeksan kerran kurssi, hinta 160€ – todennäköisesti siirtyy nettikurssiksi! Laita viestiä jos kiinnostaa!

Äiti-vauvajoogassa hellitään rasittunutta yläselkää lempein liikkein, etsitään tukea lantionpohjasta ja vatsasta sekä tutkitaan kuinka löytää ryhdikäs ja mukava asento uudelleen. Harjoittelua siivittävät hengitys- ja rentoutusharjoitukset, jotka tukevat äidin arkea ja elämää pienen lapsen kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille sekä ensi kontaktiksi joogaan. Vauvoille ei ole ala- eikä yläikärajaa, kurssille voi tulla kun äidistä siltä tuntuu. Jos sinua mietityttää voitko osallistua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Mukaan mahtuu max 14 vauva-vanhempiparia. 

Ilmoittaudu meilitse hami at hamila.fi

KALLION DOULIEN DOULAILLAT KEVÄÄLLÄ 2020

Vaihtelevat teemat – tervetuloa tutustumaan ryhmämme douliin! Koronaepidemian vuoksi loppukevään tapaamiset siirtyvät nettiin. Seuraa ilmoittelua Facebookissa @kalliondoulat

6.4. klo18.30-19.30 Lantionpohja raskaudessa, synnytyksessä ja sen jälkeen

11.5. klo18.30-19.30 Tukihenkilön työkalut synnytyksessä

ERIKOISTAPAHTUMAT 2020

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila