Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI

Ohjaan pääasiassa FemiHealthin salissa Katajanokalla sekä Pihasalilla Punavuoressa – tilauksesta myös muualla.

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI tiistaisin klo17-18.30 Pihasalilla, Abrahaminkatu 7 . Kertamaksu 16€. Ei ennakkoilmoittautumista, salilta löytyvät varusteet – tuo vain itsesi <3 Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia sekä yksin että toisinaan parin kanssa. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja ohjatun loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan! Tunnit jatkuvat 11.12. saakka ja alkavat uudestaan 15.1. Maksuvälineinä käyvät kortti, käteinen, Smartum, Edenred, E-passi. KALLION DOULIEN DOULAILLAT
10.12. Kulmakuppila IPIssä klo18.30-19.30 – lue lisää Facebookista!

GETTING READY!
RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS – seitsemän kerran kurssi

FemiHealth Oy, Kauppiaankatu 2, Helsinki

3.1.-11.2. joogat torstaisin klo16-17.45, kurssin viimeinen kerta synnytysvalmennus pariskunnille poikkeuksellisesti maanantaina 11.2. klo17-20.

3.1.-14.2. joogat torstaisin klo18.15-20, kurssin viimeinen kerta synnytysvalmennus pariskunnille to 14.2. klo17-20. TÄMÄ RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Kuuden joogakerran jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Kurssin hinta on 192€ ja mukaan mahtuu max 12 osallistujaa/ryhmä. Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Kysymykset: hami at hamila.fi
Varaa paikkasi suoraan FemiHealthin verkkokaupasta!
Huom: Jos haluat maksaa Smartumilla, ilmoittaudu sähköpostitse ja saat maksuohjeet!

SEURAAVAT VASTAAVAT KURSSIT ALKAVAT HELMIKUUN LOPUSSA!

MAMA & BABY LOVE – joogaa äideille & hierontaa vauvoille ti 8.1. klo13-14.30 TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua jonoon peruutuspaikoille.
Selkä kipeä, hartiat jumissa ja ryhti kadoksissa? Tule Sallan ja Hamin vetämään sessioon, joka on suunniteltu vartavasten pienten vauvojen äideille. Teemme hartiajumeja avaavan ja selkää hoitavan joogan, jota tehostavat Sallan avustukset ja vinkit joogahieronnasta. Lopuksi harjoittelemme yhdessä vauvahierontaa, josta nauttii niin vauva kuin äitikin.
.
Mukaan voi tulla ihan vastasyntyneestä noin 6kk ikäiseen vauvaan saakka. Mukaan mahtuu max 14 äitiä vauvoineen.

Tapahtuma järjestetään Pihasalilla, Abrahaminkatu 7, tiistaina 8.1. klo13-14.30. Session hinta on 28€. Sitovat ilmoittautumiset meilitse hami at hamila.fi
Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Salla Niemi on shiatsuhoitaja, hieroja ja slow yoga-ohjaaja.

MAMA LOVE – JOOGA & SHIATSU RASKAUSAIKAAN ti 8.1. klo17-19
Tämän ihanampaa raskausjoogaa ei olekaan! Luvassa on levollistava joogahetki Hamin ohjauksessa ja Sallan lempeän kosketuksen vahvistamana. Teemme hoitavia ja rentouttavia harjoituksia, joihin yhdistyy lempeä avustus käsin koskettaen. Luvassa on myös pariharjoittelua, pieni tietopaketti shiatsusta ja raskaudesta sekä pitkä rentoutus. Tule nauttimaan kanssamme!

Tapahtuma järjestetään Pihasalilla, Abrahaminkatu 7, tiistaina 8.1.2019 klo 17-19. Session hinta on 38 € ja mukaan mahtuu max 20 naista.
Sitovat ilmoittautumiset meilitse hami at hamila.fi.
Maksu paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Salla Niemi on shiatsuhoitaja, hieroja ja slow yoga -ohjaaja.

MAMA LOVE – raskausjoogan iltapäivä Tampereella lauantaina 12.1.2019 klo12.30-17.30, Joogapaikka Hanna Merta, Teiskontie 21, Tampere

Mama Love on yhdistelmä liikettä, hengitystä ja mielikuvia. Teemme joogaharjoituksia, jotka lisäävät raskausajan hyvinvointia ja joista voi löytää hyviä liikkeitä ja asentoja myös synnytykseen. Hengitysharjoituksissa ja meditaatioissa kasvatamme luottamusta kehomme synnyttäviin voimiin. Vahvistamme yhteyttä omaan sydämeen ja synnytyssoturiin sisällämme.

Joogaamme niin yksin, yhdessä parin kanssa kuin yhteisessä naisten piirissäkin. Ohjelmaan sisältyy juttutuokioita sekä pieni teetauko. Päivä päättyy pitkään ohjattuun loppurentoutukseen.

Tule mukaan rakkaudelliseen piiriin! Päivän hinta on 92€. Ilmoittaudu meilitse hanna at joogapaikka.fi

ÄITI-VAUVAJOOGAKURSSI 15.1.-5.3.2019 tiistaisin klo13.30-15 Pihasali, Abrahaminkatu 7, Helsinki

Äiti-vauvajoogassa hellitään rasittunutta yläselkää lempein liikkein, etsitään tukea lantionpohjasta ja vatsasta sekä tutkitaan kuinka löytää ryhdikäs ja mukava asento uudelleen. Harjoittelua siivittävät hengitys- ja rentoutusharjoitukset, jotka tukevat äidin arkea ja elämää pienen lapsen kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille sekä ensi kontaktiksi joogaan. Vauvoille ei ole ala- eikä yläikärajaa, kurssille voi tulla kun äidistä siltä tuntuu. Jos sinua mietityttää voitko osallistua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kurssi sisältää seitsemän joogatuntia (huom. ei tuntia 19.2.) ja sen hinta on 140€. Mukaan mahtuu max 14 vauva-vanhempiparia.

Ilmoittaudu meilitse hami at hamila.fi

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila