Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa Pihasalilla Helsingin Punavuoressa – tilauksesta muuallakin.

Tulossa keväällä 2020 kirjauutuus Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi. Kirjan kustantaa Readme.fi.

Maksuvälineinä kursseillani ja tunneillani kelpaavat kortti, SmartumPay, Smartumin liikuntasetelit, Edenred ja ePassi. Halutessasi voin myös lähettää laskun.

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

ERIKOISTAPAHTUMA: KOHTI KEVÄTTÄ! Hyvinvointipäivä Suomenlinnan Pajasalissa lauantaina 7.3. klo9.30-13.30. Lämpimästi tervetuloa virkistymään joogan, asahin ja soitukylvyn parissa!

AIKATAULU
10.00-11.00 Jooga / Hanna-Mari Nieminen
11.15-12.15 Asahi / Tarja Lemström
12.30-13.30 Peter Hess® Sointukylpy / Ona Kamu

HINNAT
15€ / yksi tunti
28€ / kaksi tuntia
40€ / kaikki kolme tuntia

Varaa paikkasi haluamillesi http://bit.ly/kevatta

Maksu käteisellä tai Mobilepaylla paikan päällä.
Kaikki tapahtuman tuotot ohjataan Suomenlinnan ala-asteen 5.luokan leirikoulurahastoon. Paikalla myös kaffila! Lue lisää tapahtumasta Facebookista.

HAMIN KEVÄT 2020 PIHASALILLA

AFTER WORK – VIRKISTY & RENTOUDU!

TORSTAISIN klo16.45-18.15 – Tervetuloa myös kertakäynneille!

Kertamaksu 18€ / 5 kertaa: 80€ / 10 kertaa: 155€

Työpäivän jälkeen sumea pää, hartiat ja selkä jumissa, koko olo tunkkainen? Tule joogaan, jossa virkistyt ja rentoudut. Hoidamme selkää, avaamme istumisessa jäykistyneitä lonkkia ja etsimme uutta virtaa mm. hengitysharjoitusten avulla. Tunnin jälkeen jatkat iltaasi leppoisissa ja keventyneissä tunnelmissa.

Kurssi sopii sinulle myös vaikket olisi koskaan ennen joogannut. Tästä on hyvä alkaa! Hamin ohjaus on lempeää ja juurevaa. Joogaharjoitukset pohjaavat pääosin italialaisen Vanda Scaravellin ajatusmaailmaan: tutkimme kuinka kasvattaa juuret maahan ja miten löytää lisää tilaa selkärankaan ja koko kehoon liikkeen avulla. Toisinaan avustamme toisiamme eli teemme helppoja pariharjoituksia.

Ei ennakkoilmoittautumista ja salilta löytyvät kaikki välineet – riittää kun tulet paikalle!

Huom: ei tunteja 20.2., 5.3., 30.4., 21.5. Kevätkauden viimeinen tunti 28.5.

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI TIISTAISIN klo 16.45-18.15

Kertamaksu 18€ / 5 kertaa: 80€ / 10 kertaa: 155€

Ei ennakkoilmoittautumista, salilta löytyvät varusteet – tuo vain itsesi <3 Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia sekä yksin että toisinaan parin kanssa. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja ohjatun loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan!

Huom: ei tunteja 18.2., 3.3. ja 28.4. Kevätkauden viimeinen tunti 9.6.

 

RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS-kurssit kevät 2020 

TIISTAISIN:

  • 14.1.-3.3. klo18.30-20.15, 6 x jooga & synnytysvalmennus 3.3. klo17-20, hinta 192€ – huom: ei tuntia ti 18.2. – TÄYNNÄ
  • 10.3.-28.4. klo18.30-20.15, 7 x jooga & synnytysvalmennus 28.4. klo17-20, hinta 217€ – TÄYTEEN VARATTU – VOIT JONOTTAA PERUUTUSPAIKKAA
  • 5.5.-16.6. klo18.30-20.15, 6 x jooga & synnytysvalmennus 16.6. klo17-20, hinta 192€

TORSTAISIN:

  • 16.1.-5.3. klo18.30-20.15, 6 x jooga & synnytysvalmennus 5.3. klo17-20, hinta 192€ – huom: ei tuntia 20.2. – TÄYNNÄ
  • 12.3.-7.5. klo18.30-20.15, 7 x jooga & synnytysvalmennus 7.5. klo17-20, hinta 217€. Huom: ei tuntia vappuna. – TÄYTEEN VARATTU – VOIT JONOTTAA PERUUTUSPAIKKAA

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Välillä harjoittelemme myös yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Joogatuntien jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Kysymykset & ilmoittautumiset: hami at hamila.fi

HUOM: Muistathan ilmoittautuessasi mainita mihin ryhmään haluat varata paikan! Jokaiseen ryhmään mahtuu max 14 osallistujaa. Kevätkauden ensimmäiset kurssit sisältävät kuusi joogatuntia (1h 45min) ja synnytysvalmennuksen (3h), eikä hiihtolomaviikolla 8 ole opetusta. Maalis-huhtikuun kurssit sisältävät seitsemän joogatuntia (1h 45min) ja synnytysvalmennuksen (3h).

LEMPEYTTÄ & VOIMAA – ANUN & HAMIN SYNNYTYSVALMENNUS
Ainutlaatuisen ihana kurssi raskaanaoleville ♥

26.2.-15.4.2020 keskiviikkoisin klo15-17 Kätilötalo, Kajanuksenkatu 4 (sisäpiha).

Odotatko vauvaa ja haluat valmistautua synnytykseen kokonaisvaltaisesti? Haluatko vahvistaa omaa sisäistä voimaasi ja kehollista luottamusta? Kaipaatko yhteyttä muihin odottajiin?

Tule mukaan pienryhmävalmennukseen, jossa tapaamme yhteensä kahdeksan kertaa. Saat tietoa synnytyksen fysiologiasta ja hormonitoiminnasta. Opit miten voit valmistaa kehoasi synnytykseen ja tehdä tilaa sekä mieleesi että kehoosi. Saat tukea raskauteesi ja synnytykseesi hyvistä hengitystekniikoista, lempästä joogasta, ohjatusta taidetyöskentelystä sekä juurevista mielikuvaharjoitteista ja rituaaleista. Luvassa on rakkautta ja runsautta – oma matkasi yhdessä muiden kanssa. Matkamme päättyy viimeisessä tapaamisessamme äitijuhlaan, jossa mm. valmistamme yhdessä tuoksuvan synnytyssuolan.

Valmennus sopii sinulle, joka haluat sitoutua tiiviiseen naisyhteisöön. Saat kurssista paljon kun olet valmis luottamukselliseen ilmapiiriin. Poissaoloja ei voi korvata, joten tarkistathan kalenterisi etukäteen. Lisäksi laskettu aikasi voi olla aikaisintaan toukokuun 2020 puolivälissä.

Kurssin vetäjinä toimivat sydämellinen kätilö, akupunktioterapeutti Anu Lampinen ja lempeä joogaohjaaja, Spinning Babies-valmentaja Hanna-Mari Nieminen. Anu ja Hami ohjaavat tunneilla yhdessä ja erikseen ja molemmat ovat mukana kurssiin kuuluvassa suljetussa Facebook-ryhmässä.

Kurssin hinta on 325€.
Ryhmään mahtuu mukaan enintään 10 odottajaa, joten varaa paikkasi pian!
Ilmoittaudu sähköpostitse: anu.lampinen@heket.fi
Lämpimästi tervetuloa rakkaudelliseen naisten piiriin!

JOOGAA VAUVAN KANSSA -kurssi

TIISTAISIN klo 13-14.30

  • 4.2.-31.3. – kahdeksan kerran kurssi, hinta 160€. Huom: ei tuntia 18.2.
  • 7.4.-26.5. – kahdeksan kerran kurssi, hinta 160€.

Äiti-vauvajoogassa hellitään rasittunutta yläselkää lempein liikkein, etsitään tukea lantionpohjasta ja vatsasta sekä tutkitaan kuinka löytää ryhdikäs ja mukava asento uudelleen. Harjoittelua siivittävät hengitys- ja rentoutusharjoitukset, jotka tukevat äidin arkea ja elämää pienen lapsen kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille sekä ensi kontaktiksi joogaan. Vauvoille ei ole ala- eikä yläikärajaa, kurssille voi tulla kun äidistä siltä tuntuu. Jos sinua mietityttää voitko osallistua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Mukaan mahtuu max 14 vauva-vanhempiparia. 

Ilmoittaudu meilitse hami at hamila.fi

KALLION DOULIEN DOULAILLAT KEVÄÄLLÄ 2020

Kulmakuppila IPI, Porthanikatu 13 – vapaa pääsy klo18.30-19.30. Vaihtelevat teemat – tervetuloa tutustumaan ryhmämme douliin!

2.3. Parhaat vinkit lapsivuodeaikaan

6.4. Lantionpohja raskaudessa, synnytyksessä ja sen jälkeen

11.5. Tukihenkilön työkalut synnytyksessä

 

ERIKOISTAPAHTUMAT 2020

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila