Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa Pihasalilla Punavuoressa – tilauksesta muuallakin.

Tulossa keväällä 2020 kirjauutuus Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi. Kirjan kustantaa Readme.fi.

Maksuvälineinä kursseillani ja tunneillani kelpaavat kortti, SmartumPay, Smartumin liikuntasetelit, Edenred ja ePassi. Halutessasi voin myös lähettää laskun.

PIHASALIN SYKSY 2019:

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI tiistaisin klo 16.45-18.15

Ei ennakkoilmoittautumista, salilta löytyvät varusteet – tuo vain itsesi <3 Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia sekä yksin että toisinaan parin kanssa. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja ohjatun loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan!

Kertamaksu 17€. Kymmenen kerran kortti 155€ ja viiden kerran kortti 80€. Syyskauden viimeinen tunti 10.12.

AFTER WORK – VIRKISTY & RENTOUDU!

TORSTAISIN klo16.45-18.15 – Tervetuloa myös kertakäynneille!

LOPPUSYKSYN TARJOUS: vuoden viimeiset joogatunnit 21.11.-12.12. yhteishintaan 58€! Hinta sisältää neljä joogatuntia. Tarjous koskee vain näitä tunteja.

Kertamaksu 17€

Työpäivän jälkeen sumea pää, hartiat ja selkä jumissa, koko olo tunkkainen? Tule joogaan, jossa virkistyt ja rentoudut. Hoidamme selkää, avaamme istumisessa jäykistyneitä lonkkia ja etsimme uutta virtaa mm. hengitysharjoitusten avulla. Tunnin jälkeen jatkat iltaasi leppoisissa ja keventyneissä tunnelmissa.

Kurssi sopii sinulle myös vaikket olisi koskaan ennen joogannut. Tästä on hyvä alkaa! Hamin ohjaus on lempeää ja juurevaa. Joogaharjoitukset pohjaavat pääosin italialaisen Vanda Scaravellin ajatusmaailmaan: tutkimme kuinka kasvattaa juuret maahan ja miten löytää lisää tilaa selkärankaan ja koko kehoon liikkeen avulla. Toisinaan avustamme toisiamme eli teemme myös pariharjoituksia.

Kertakäynnille ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle! Ilmoittaudu kurssille mukaan meilitse hami at hamila . fi

RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS 

Parhaillaan käynnissä olevat kurssit ovat täynnä.

KALLION DOULIEN DOULAILLAT Kulmakuppila IPIssä, Porthaninkatu 13 – vapaa pääsy klo18.30-19.30

Ma 9.12. Lantionpohja raskaudessa, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

 

HAMIN KEVÄT 2020 PIHASALILLA

Tiistaina 7.1. erityisen ihanat tapahtumat yhteistyössä Salla Niemen kanssa: 

MAMA & BABY LOVE – joogaa äidille & hieronta vauvalle klo13-14.30

Selkä kipeä, hartiat jumissa ja ryhti kadoksissa? Tule Sallan ja Hamin vetämään sessioon, joka on suunniteltu vartavasten pienten vauvojen äideille. Teemme hartiajumeja avaavan ja selkää hoitavan joogan, jota tehostavat Sallan avustukset ja vinkit joogahieronnasta. Lopuksi harjoittelemme yhdessä vauvahierontaa, josta nauttii niin vauva kuin äitikin. Mukaan voi tulla ihan vastasyntyneestä noin 6 kk:n ikäiseen vauvaan saakka. Mukaan mahtuu max 14 äitiä vauvoineen.

Hinta 29€ – ilmoittaudu hami at hamila.fi

MAMA LOVE – raskausjooga & shiatsu klo17-19

Tämän ihanampaa raskausjoogaa ei olekaan! Luvassa on levollistava joogahetki Hamin ohjauksessa ja Sallan lempeän kosketuksen vahvistamana. Teemme hoitavia ja rentouttavia harjoituksia, joihin yhdistyy lempeä avustus käsin koskettaen. Luvassa on myös pariharjoittelua, pieni tietopaketti shiatsusta ja raskaudesta sekä pitkä rentoutus. Tule nauttimaan kanssamme!

Hinta 39€ – ilmoittaudu hami at hamila.fi

Salla Niemi @virtapyorre on shiatsuhoitaja, hieroja ja slow yoga -ohjaaja, joka opiskelee parhaillaan osteopaatiksi.

 

RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS-kurssit kevät 2020 

TIISTAISIN:

  • 14.1.-3.3. klo18.30-20.15, 6 x jooga & synnytysvalmennus 3.3. klo17-20, hinta 192€ – huom: ei tuntia ti 18.2.
  • 10.3.-28.4. klo18.30-20.15, 7 x jooga & synnytysvalmennus 28.4. klo17-20, hinta 217€
  • 5.5.-16.6. klo18.30-20.15, 6 x jooga & synnytysvalmennus 3.3. klo17-20, hinta 192€

TORSTAISIN:

  • 16.1.-5.3. klo18.30-20.15, 6 x jooga & synnytysvalmennus 5.3. klo17-20, hinta 192€ – huom: ei tuntia 20.2.
  • 12.3.-7.5. klo18.30-20.15, 7 x jooga & synnytysvalmennus 7.5. klo17-20, hinta 217€. Huom: ei tuntia vappuna.

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Välillä harjoittelemme myös yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Joogatuntien jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Kysymykset & ilmoittautumiset: hami at hamila.fi

HUOM: Muistathan ilmoittautuessasi mainita mihin ryhmään haluat varata paikan! Jokaiseen ryhmään mahtuu max 14 osallistujaa. Kevätkauden ensimmäiset kurssit sisältävät kuusi joogatuntia (1h 45min) ja synnytysvalmennuksen (3h), eikä hiihtolomaviikolla 8 ole opetusta. Maalis-huhtikuun kurssit sisältävät seitsemän joogatuntia (1h 45min) ja synnytysvalmennuksen (3h).

 

TULOSSA MYÖS raskausjoogan viikkotunti tiistaisin klo16.45-18.15 sekä kaikille sopiva After work-joogatunti torstaisin klo16.45-18.15!

 

JOOGAA VAUVAN KANSSA -kurssi

TIISTAISIN klo 13-14.30

  • 4.2.-31.3. – kahdeksan kerran kurssi, hinta 160€. Huom: ei tuntia 18.2.
  • 7.4.-26.5. – kahdeksan kerran kurssi, hinta 160€.

Äiti-vauvajoogassa hellitään rasittunutta yläselkää lempein liikkein, etsitään tukea lantionpohjasta ja vatsasta sekä tutkitaan kuinka löytää ryhdikäs ja mukava asento uudelleen. Harjoittelua siivittävät hengitys- ja rentoutusharjoitukset, jotka tukevat äidin arkea ja elämää pienen lapsen kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille sekä ensi kontaktiksi joogaan. Vauvoille ei ole ala- eikä yläikärajaa, kurssille voi tulla kun äidistä siltä tuntuu. Jos sinua mietityttää voitko osallistua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Mukaan mahtuu max 14 vauva-vanhempiparia. 

Ilmoittaudu meilitse hami at hamila.fi

 

ERIKOISTAPAHTUMAT 2020

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila