Ajankohtaista

 

Tutustu esikoiskirjaani Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi !

Kirjatilaukset meilitse: Ilmoita minulle nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Lähetän kirjan postitse ja laskun sähköpostilla. Hinta 40€ – myös lahjapaketointi onnistuu!

HAMIN KESÄKUU 2020 

KORONAVIRUSTIEDOTE: Ohjaan tunteja tällä hetkellä pääasiassa netin välityksellä on line-striiminä ja tiedotan tunneista Hamin nettijoogat -ryhmässä Facebookissa. Liity ryhmään ja saat säännöllisesti infoa ja Zoom-linkin. Kesäkuussa myös yksi livekurssi, ks. info alta!

Hinta 10€/kerta ja maksu hoituu mobiilisti tai sähköisesti rahalla ja liikuntaeduilla.

RASKAUSJOOGAA TORSTAISIN klo 17-18.15 on line-tunti Zoomin kautta 25.6. saakka.

Kertamaksu 10€

Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja pienen loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan!

Varaa jooga-alustan lisäksi mukaan tyynyjä ja vyö.

Maksuvälineinä kelpaavat mobilepay, SmartumPay, Smartumin liikuntasetelit, Edenredin maksusovellus ja Virikesetelit sekä ePassi. Halutessasi voin myös lähettää laskun.

IHME SISÄLLÄSI -SYNNYTYSVALMENNUS keskiviikkona 10.6. klo17-19.30 Pihasalilla, Abrahaminkatu 7.

Tervetuloa oppimaan lisää synnyttämisestä ja harjoittelemaan synnytystaitoja!

Ihme sisälläsi – synnytysvalmennuksessa tutustumme synnytyksen fysiologiaan ja harjoittelemme hengitystä, äänenkäyttöä ja synnyttäjän omaa oloa helpottavia asentoja. Lisäksi kokeilemme muutamia lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja, kuten akupainantaa, rebozoa ja guasha-kampaa. Valmennukseen kannattaa osallistua oman synnytystukihenkilön kanssa, sillä valmennus antaa työkaluja myös hänelle ja teemme harjoituksia parin kanssa. Synnytystukihenkilö voi olla oma kumppani, joku muu läheinen tai doula.

Live-session lisäksi osallistujat saavat käyttöönsä videotallenteita, joista osa kannattaa katsoa etukäteen ja osasta voi kerrata asioita valmennuksen jälkeen.

Joogakokemuksesta on apua mutta se ei ole välttämätöntä.

Valmennuksen hinta on 115€ (sis. alv 24%). Paikkoja on rajoitetusti joten varaa omasi pian!

Ilmoittaudu mukaan meilitse hami at hamila piste fi
Ilmoita samalla
– laskettu aikasi
– maksutapasi: lasku etukäteen vai korttimaksu paikan päällä
– tuletko yksin vai tukihenkilösi kanssa

Huomaathan, että valmennukseen voi osallistua vain terveenä ja noudatamme hyvää käsihygieniaa.

Lämpimästi tervetuloa ♥︎

KESÄKUUSSA KEVÄTKAUDEN VIIMEINEN LIVEKURSSI PIHASALILLA!

IHME SISÄLLÄSI – RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS 2.-23.6.2020 tiistaisin klo17-19 Pihasalilla (Abrahaminkatu 7)

Odotatko vauvaa syntyväksi heinä-syyskuussa? Tule kurssille, joka tukee raskausaikaista hyvinvointiasi ja valmistaa sinua synnytykseen. Kurssi sisältää

  • kolme joogatuntia, 2h/kerta. Jokainen tunti sisältää fyysisen joogaharjoituksen, hengitysmeditaation, ohjatun loppurentoutuksen sekä pienen juttutuokion (aiheina mm. lantion rakenne, lantionpohja raskaudessa ja synnytyksessä sekä hengitys voimavarana)
  • sarjan synnytysvalmennusvideoita, jotka voi katsoa yhdessä kumppanin/tukihenkilön kanssa. Videoiden yhteiskesto 2 h
  • kurssin viimeisellä kerralla käytännön synnytysharjoittelua yhdessä kumppanin kanssa, kesto 2h
  • kaksi rentoutusäänitettä odotuksesi tueksi
  • monipuolisen linkki- ja kirjalistan kurssin jälkeen sekä kurssin oman, suljetun Facebook-ryhmän mikäli käytät Facebookia. Ryhmä mahdollistaa vertaistuen ja yhteydenpidon kurssin loputtuakin. 

Kurssin hinta on 185€ ja kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään kahdeksan.

Joogatunneilla on luvassa sopivassa suhteessa liikettä ja rentoutta, voimaa ja lempeyttä. Joogaharjoitus vahvistaa kehoyhteyttä, sisäistä luottamustasi ja yhteyttä kohdussasi kasvavaan uuteen elämään. Samalla opit mm. miten tila lantiosi sisäpuolella muuttuu erilaisten liikkeiden myötä ja kuinka voit itse helpottaa oloasi sekä raskausaikana että aikanaan synnytyksessä.

Koronatilanteen vuoksi emme tee joogatunneilla pariharjoituksia. Lisäksi noudatamme erityisen hyvää käsihygieniaa ja tunneille voi osallistua vain terveenä. Kurssin viimeisellä kerralla jokainen osallistuja voi harjoitella yhdessä oman kumppanin/tukihenkilön kanssa. Poissaoloja ei voi valitettavasti korvata, mutta mahdollisuus on poissaolon sattuessa osallistua ilmaiseksi online-tunnille kesäkuun aikana.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hami at hamila piste fi.

Ilmoita samalla

  • käytätkö Facebookia ja saako lisätä sinut suljettuun kurssiryhmään
  • maksutapasi: lasku (yhdessä tai kahdessa osassa), korttimaksu ensimmäisellä tunnilla vai liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi)
  • laskettu aikasi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lomailen 29.6.-2.8. Tänä aikana luen sähköpostit harvakseltaan.

SYKSY 2020

Elokuussa keskityn kirjoitustöihin enkä ohjaa joogaryhmiä. Tiedustele yksityisohjausta!

Pihasali sulkee ovensa kesäkuun lopussa enkä toistaiseksi tiedä missä paikassa tulen syksyllä opettamaan. Syyskuussa alkanee ainakin raskausjoogan etäkurssi jollei muuta. Tiedustele myös Spinning Babies®-synnytysvalmennuksia!

Kerron aikatauluista ym. heti kun kuviot kirkastuvat! Haluatko infoa meilitse? Ilmoita osoitteesi hami at hamila piste fi.

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

ERIKOISTAPAHTUMAT 2020-2021

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

SYNNYTYKSEEN VALMISTAUTUMINEN – kuuntele jakso SYDÄNÄÄNI-podcastista!

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila