Ajankohtaista

 

Kirjauutuus Äitivuosi – viisautta, vinkkejä & vertaistukea on ilmestynyt! 
Tutustu esikoiskirjaani Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi !

Kirjatilaukset meilitse: Ilmoita minulle nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi sekä kumman kirjan haluat. Lähetän kirjan postitse ja laskun sähköpostilla. Joogaa raskausaikaan- ja Äitivuosi-kirjat maksavat postikuluineen 36€ – myös lahjapaketointi onnistuu! Kirjoitan korttiin toivomasi terveiset ja halutessasi lähetän kirjan kauniisti paketoituna suoraan lahjansaajalle. 

Tutustu Hyvinvoiva äiti-verkkovalmennukseen ja Onnenkuplia-tapahtumiin elokuussa ja lokakuussa!

SYYSKAUSI 2021

Opetan syksyllä sekä etänä että livenä. Tarjolla on kursseja odottajille, postpartum-vaihetta eläville sekä joogaopettajille.
 
ETÄKURSSIT & -TUNNIT
Raskausjoogan viikkotunti maanantaisin klo 16.30-18 Zoomin avulla, 14€/kerta

Tervetuloa raskausjoogan online-viikkotunnille! Teemme vaihtelevia raskauteen sopivia joogaharjoituksia, hengitämme ja rentoudumme. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse. Liittymällä Hamin nettijoogat-ryhmään Facebookissa saat Zoom-linkit ja tuntitallenteet hepoiten käyttöösi. 

Ihme sisälläsi – raskausjoogan & synnytysvalmennuksen etäkurssi
 • Joogatunnit maanantaisin 25.10.-29.11. klo18.30-20 ja synnytysvalmennuskeskustelut to 9.12. & ma 13.12.
Kurssilla opit mukavia liikkeitä, jotka helpottavat oloasi odotusaikana. Liikkeet ovat helppoja ja turvallisia eikä joogan tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttua osallistuaksesi kurssille. Sopivien liikkeiden ja asentotietoisuuden avulla voit ennaltaehkäistä monia tavallisia raskausvaivoja. Monissa harjoituksissa tehdään tilaa kylkiin ja liikutetaan selkärankaa sekä lantiota. Samalla paneudumme hengitykseen ja tutkimme miten hyödyntää hengitystä sekä liikkeissä että levossa. Joogatunnit johdattelevat kohti synnytysvalmennusta, joka toteutetaan videoiden ja pienryhmäkeskusteluiden avulla. Kurssikokonaisuus vahvistaa kehotietoisuuttasi, luottamustasi ja läsnäoloasi. Lisäksi saat monipuolista tietoa raskausajan hyvinvointisi tueksi ja valmistaudut synnyttämiseen. Kurssin monipuoliset materiaalit ja joogatuntien tallenteet ovat käytössäsi vielä kaksi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen eli saat kurssista tukea pitkäksi aikaa.
 
Kurssin hinta on 248€ (sis. alv 24%).
Ihme sisälläsi-etäkurssi sisältää:
 •  6 x jooga Zoomin välityksellä maanantaisin klo 18.30-20 + kurssin loputtua yksi joogatuntivideo lisää
 • tallenteet joogatunneista. Näiden avulla voi kerrata tehtyjä harjoituksia sekä tehdä tunnin harjoitukset jos jokin online-tunneista jää väliin. Tallenteiden avulla saat käyttöösi kaikki kurssin tunnit ja voit jatkaa joogaa kurssin loputtuakin.
 • 6 x luento. Aiheina mm. lantion rakenne, lantionpohja ja erilaisten liikkeiden vaikutus lantion sisätilaan, hengitys ja rentoutuminen. Yksi sessioista livenä Zoomissa, muut videoina. Myös livesessiosta tulee tallenne käyttöösi.
 • synnytysvalmennusvideot, joiden yhteiskesto on noin 2h. Videot sisältävät tietoa mm. synnytyksen fysiologiasta, synnyttäjän omista apukeinoista ja kumppanin roolista ja tehtävistä synnytyksessä sekä erilaisista kivunlievityksistä. Videot sisältävät myös käytännön harjoituksia, joita on hyvä tehdä oman synnytystukihenkilön tai kumppanin kanssa.
 • kurssin lopulla vetämäni pienryhmäkeskustelun Zoomin välityksellä. Aiheena keskustelussa on synnytykseen valmistautuminen ja siihen voi osallistua yhdessä kumppanin/synnytystukihenkilön kanssa. Vastaan videoiden herättämiin kysymyksiin ja ohjaan pariharjoituksia.
 •  kaksi rentoutus- ja hengitysharjoitusäänitettä
 •  Kurssin aikana ja sen jälkeen monipuolisia linkkejä, kirjavinkkejä ja tietoa oman odotuksen ja synnytyksen tueksi.
Kaikki materiaalit ovat käytössäsi vielä kurssin päätyttyäkin kahden kuukauden ajan.
Osallistuaksesi kurssille tarvitset laitteen jonka kautta osallistut tunneille sekä Zoom-applikaation, jooga-alustan, tyynyjä, huovan ja tuolin. Hyötyä voi olla myös blokeista, vyöstä ja bolsterista mutta ilmankin pärjää.
 
Maksu 248€ onnistuu laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken. Kurssimaksu tai sovittu osa siitä tulee olla maksettu kurssin alkaessa. 
 
Ilmoittaudu mukaan meilitse hami at hamila piste fi.
Ilmoita samalla
 • kumpaan syksyn ryhmistä haluat mukaan
 • maksutapasi: onko sinulla jokin liikuntaetu käytettävissäsi vai haluatko maksaa koko summan laskulla tai erissä? 
 •  postiosoitteesi laskua varten. Laskun saat sähköpostitse.
 • laskettu aikasi ja monettako lasta odotat
 
Joogaa postpartum – etäkurssi tiistaisin 26.10.-30.11. klo 11-12.15

Joogaa postpartum -kurssi sopii sinulle, joka olet synnyttänyt. Teemme yhdessä synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivia harjoituksia, jotka tukevat sekä henkistä että fyysistä hyvinvointiasi. Jooga voi vahvistaa voimavarojasi, edistää toipumistasi raskaudesta ja synnytyksestä ja tukee varhaista vuorovaikutusta vauvan kanssa.  Vauva voi olla mukanasi joogahetkissä, unilla tai toisen aikuisen seurassa joogatessasi – mikä sinulle ja teille parhaiten kulloinkin sopii. Kurssilla saat myös tietoa lantionpohjan ja vatsan lempeästä vahvistamisesta sekä käytännön vinkkejä äitiarkeesi ja oman hyvinvointisi tueksi. Joogaharjoitus on joka kerta 60 min ja loppuaika on varattu tietoiskuille ja keskustelulle. Pyrin kurssilla luomaan tilaa myös vertaistuelle. Teen joogatunneista tallenteet, joten harjoitukset ovat käytössäsi myös, vaikka online-joogahetki menisikin vauvaa hoivatessa.

Kurssin hinta on 115€ (sis. alv 24%). Joogaa postpartum -etäkurssi sisältää

 • 6 x joogatunti Zoomin välityksellä
 • joogatuntien tallenteet
 • neljä äänitettä käyttöösi
 • materiaalit ovat käytössäsi kurssin päätyttyä kahden kuukauden ajan.

Ohjaamani jooga on lempeää ja kurssi sopii sinulle, jos pystyt arjessasi liikkumaan melko normaalisti. Ole yhteydessä minuun, jos haluat osallistua kurssille ja synnytyksestäsi on sen alkaessa kulunut vasta alle kolme viikkoa (alatie- tai sektiosynnytys), jos olet saanut saanut synnytyksessä vakavia repeämiä tai jos sinua muuten mietityttää sopiiko kurssi sinulle. Vastaan mieluusti kysymyksiisi!

Maksu 115€ onnistuu laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken. Kurssimaksu tai sovittu osa siitä tulee olla maksettu kurssin alkaessa. 
 
Ilmoittaudu mukaan meilitse hami at hamila piste fi.
Ilmoita samalla
 • lapsesi ikä ja monesko lapsi hän on. Halutessasi voit kertoa lyhyesti myös synnytyksestäsi tai toipumiseesi mahdollisesti liittyvistä haasteista (esim. lantionpohja, vatsalihasten kunto tai mahdollinen erkauma, voimavarat, jaksaminen)
 • maksutapasi: onko sinulla jokin liikuntaetu käytettävissäsi vai haluatko maksaa koko summan laskulla tai erissä? 
 • postiosoitteesi laskua varten. Laskun saat sähköpostitse.
LIVEKURSSIT
Ihme sisälläsi – raskausjoogakurssi keskiviikkoisin 3.11.-8.12. klo 14-15.45  livenä Katajanokalla Joogaholian salissa, Luotsikatu 5

Kurssi sisältää kuusi joogatuntia ja ryhmään mahtuu max kahdeksan osallistujaa. Osallistujat saavat käyttöönsä myös synnytysvalmennusvideopaketin (kesto n. 2,5 h).

Joogatunneilla on luvassa sopivassa suhteessa liikettä ja rentoutta, voimaa ja lempeyttä. Joogaharjoitus vahvistaa kehoyhteyttä, sisäistä luottamustasi ja yhteytttä kohdussasi kasvavaan uuteen elämään. Samalla opit mm. miten tila lantiosi sisäpuolella muuttuu erilaisten liikkeiden myötä ja kuinka voit itse helpottaa oloasi sekä raskausaikana että aikanaan synnytyksessä. Harjoittelemme myös äänenkäyttöä ja hengitystietoisuutta. Lisäksi jokaiseen tuntiin sisältyy miniluento, jolla saat tietoa mm. lantion rakenteesta, lantionpohjasta ja vatsalihaksista sekä hengittämisestä.

Kurssi maksaa 179€ ja se sisältää

 • 6 joogatuntia, 1h 45min/kerta
 • synnytysvalmennusvideot (13 kpl), joiden yhteiskesto on noin 2,5 h. Videot sisältävät tietoa mm. synnytyksen fysiologiasta, synnyttäjän omista apukeinoista ja kumppanin roolista ja tehtävistä synnytyksessä sekä erilaisista kivunlievityksistä. Videot sisältävät myös käytännön harjoituksia, joita on hyvä tehdä oman synnytystukihenkilön tai kumppanin kanssa.
 • kurssin aikana ja sen jälkeen monipuolisia linkkejä, kirjavinkkejä ja tietoa mistä etsiä itselleen lisää tukea omaan odotukseen ja synnytykseen.

Salilta löytyvät kaikki joogavälineet. Koronatilanteen vuoksi emme tee joogatunneilla pariharjoituksia. Lisäksi noudatamme erityisen hyvää käsihygieniaa ja tunneille voi osallistua vain terveenä. Ryhmään mahtuu max 8 osallistujaa. Etukäteen ilmoitetut poissaolot joogatunneilta voi korvata osallistumalla on-line-opetukseeni.

Jos koronatilanteen vuoksi voimaan astuvat uudestaan valtakunnalliset poikkeusolot tai jos sairastun itse esim. nuhaan, siirtyy kurssi online-opetukseen. Kurssimaksu säilyy tässä tapauksessa samana.

Kurssimaksupalautukset ovat mahdollisia vain lääkärinintodistusta vastaan.

Maksu onnistuu kortilla kurssin ensimmäisellä kerralla, laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin, ePassin ja EazyBreakin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse hami at hamila piste fi.

Ilmoita samalla

 • maksutapasi: jos sinulla on jokin liikuntaetu käytettävissä, haluatko maksaa kortilla, laskulla vai jollain yhdistelmällä
 • laskettu aikasi ja monettako lasta odotat

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JOOGAAMAAN KANSSANI <3

Tiedustele myös yksityisohjausta, Spinning Babies®-synnytysvalmennuksia ja synnytysvalmennusta etänä tai livenä!

 

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

PODCASTEJA KUUNTELUUN:

Synnytykseen valmistautumisesta

Podacast-jaksoissa on sama teema mutta erilainen sisältö – kannattaa kuunnella jokainen.

Postpartum-ajasta Onnenkuplia-podcastissa

 

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila