Viikkotunnit ja kurssit

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUNNEILLENI!

Ohjaan pääasiassa FemiHealthin salissa Katajanokalla sekä Pihasalilla Punavuoressa – tilauksesta myös muualla.

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI tiistaisin klo17-18.30 Pihasalilla, Abrahaminkatu 7 .

Kertamaksu 16€. Ei ennakkoilmoittautumista, salilta löytyvät varusteet – tuo vain itsesi <3 Teemme monipuolisia raskauteen sopivia joogaharjoituksia sekä yksin että toisinaan parin kanssa. Jokainen tunti sisältää liikkumisen ja asanoiden ohella hengitykseen keskittymistä ja ohjatun loppurentoutuksen. Tämä tunti sopii koko raskausaikaan ja myös ensimmäiseksi joogakokemukseksi. Tervetuloa nauttimaan!

Kevään viimeinen tunti 28.5. Maksuvälineinä käyvät kortti, käteinen, Smartum, Edenred, E-passi.

GETTING READY!
RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS – seitsemän kerran kurssi

FemiHealth Oy, Kauppiaankatu 2, Helsinki

17.4.-27.5. joogatunnit klo16-17.45
HUOM: ensimmäinen tunti poikkeuksellisesti keskiviikkona 17.4., muut tunnit torstaisin. Synnytysvalmennus poikkeuksellisesti maanantaina 27.5. klo17-20

17.4.-29.5. joogatunnit klo18.15-20
Huom: ensimmäinen tunti poikkeuksellisesti keskiviikkona, muut tunnit torstaisin. Synnytysvalmennus poikkeuksellisesti keskiviikkona 29.5. klo17-20.

Viikottaisilla raskausjoogatunneilla on luvassa liikettä, voimaa ja rentoutta sopivassa suhteessa. Tunneilla mm. hoidetaan selkää ja lonkkia, vahvistetaan ja rentoutetaan lantionpohjaa sekä uppoudutaan rentouttaviin hengitysharjoituksiin. Muutamia harjoituksia teemme yhdessä parin tai koko ryhmän kanssa. Raskausjooga kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa yhteyttä kohtuvauvaan ja osaltaan valmistaa myös synnytykseen. Jokaiseen viikkotuntiin sisältyy joogan lisäksi yhteinen juttutuokio sekä tietoa raskausajan hyvinvoinnista.

Kuuden joogakerran jälkeen kurssin viimeisessä sessiossa paneudumme synnytyksen maailmaan ja tutkimme kuinka jooga voi muotoutua osaksi synnytystä tuttujen liikkeiden, asentojen ja hengitysharjoitusten myötä. Synnytysvalmennus sisältää tiiviin ja konkreettisen tietopaketin synnyttäjän ergonomiasta, oman aktiivisuuden tuomasta avusta, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista ja tukihenkilön tehtävistä. Tähän sessioon ovat tervetulleita myös synnyttäjien kumppanit tai synnytykseen tulevat tukihenkilöt. Huomaathan, että synnytysvalmennus kurssin viimeisellä kerralla kestää tavallista joogatuntia pitempään eli 3 tuntia, klo 17-20. Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, voi jokaisen kurssilaisen mukana tulla vain yksi tukihenkilö.

Kurssin hinta on 192€ ja mukaan mahtuu max 12 osallistujaa/ryhmä. Luvassa on intensiivinen ja yksilöllistäkin ohjausta sisältävä kurssi, jolta saat mukaasi hyviä harjoituksia odotusaikaasi sekä runsaasti tietoa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse ja voit osallistua kurssiin missä vaiheessa raskautta tahansa.

Kysymykset: hami at hamila.fi
Varaa paikkasi suoraan FemiHealthin verkkokaupasta!
Huom: Jos haluat maksaa Smartumilla, ilmoittaudu sähköpostitse ja saat maksuohjeet!

JOOGAA VAUVAN KANSSA – seitsemän kerran kurssi, Pihasali, Abrahaminkatu 7, Helsinki

12.3.-23.4. tiistaisin klo13.30-15

21.3.-2.5. torstaisin klo12-13.30

Äiti-vauvajoogassa hellitään rasittunutta yläselkää lempein liikkein, etsitään tukea lantionpohjasta ja vatsasta sekä tutkitaan kuinka löytää ryhdikäs ja mukava asento uudelleen. Harjoittelua siivittävät hengitys- ja rentoutusharjoitukset, jotka tukevat äidin arkea ja elämää pienen lapsen kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille sekä ensi kontaktiksi joogaan. Vauvoille ei ole ala- eikä yläikärajaa, kurssille voi tulla kun äidistä siltä tuntuu. Jos sinua mietityttää voitko osallistua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kurssi sisältää seitsemän joogatuntia ja sen hinta on 140€. Mukaan mahtuu max 14 vauva-vanhempiparia.

Ilmoittaudu meilitse hami at hamila.fi

VAIPATON VAUVA -AAMU, minikurssi äideille & odottajille

perjantaina 29.3. klo9.30-12.30 Uunisaari, Helsinki

Luvassa on inspiroiva aamupäivä raskaanaoleville ja pienten vauvojen äideille. Maria Nordin opastaa luennollaan osallistujat vauvojen vessahätäviestinnän saloihin. Luennon jälkeen voit helposti aloittaa vessahätäviestinnän vauvasi kanssa.

Sleepy-unikonsultti Maria Österberg jakaa vinkit vauvan levollisiin öihin ja joogaohjaaja Hanna-Mari Nieminen vetää äitiarkeen sopivan helpon ja virkistävän joogahetken. Samalla saat tietoa oman hyvinvointisi tukemiseen.

Joogahetki sopii sekä raskaanaoleville että jo synnyttäneille. Joogaamme istuen ja seisten: halutessasi voit tuoda oman joogamaton mutta alusta ei ole välttämätön.

Uunisaaren kahvilan valmistama aamupala sisältää smoothien, puuron, mehun, voileipäbuffetin sekä kahvin/teen. Lapsille on saatavilla suolatonta puuroa. Aamiainen on pääosin gluteeniton, maidoton ja vegaaninen.

Tapahtuman hinta on 55€ ja se sisältää aamiaisen, luennot ja joogan. Voit lunastaa paikkasi verkkokaupasta https://marianordin.fi/aamu

Jos haluat, voit tulla Uunisaareen jo ennen tapahtumaa aamusaunaan ja avantoon. Sauna on lämpimänä klo 7-10 ja 5€ saunamaksu maksetaan kahvilaan.

Iloisesti tervetuloa inspiroitumaan!

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

KALLION DOULIEN DOULAILLAT Kulmakuppila IPIssä, Porthaninkatu 13

ma 8.4. Doula synnytyksessä

ma 13.5. Synnytyspelko

Joka kerta klo 18.30-19.30 paikalla doularyhmämme doulia. Vapaa pääsy!

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila