Joogaa raskausaikaan -kirja

Hamin kirjoittama Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi -tietokirja ilmestyi helmikuussa 2020. Kirja on kätilöiden tarkistama tietopaketti ja odottajan lempeä kanssakulkija matkalla kohti synnytystä ja äitiyden ensiviikkoja. Selkeät, kaikille sopivat ohjeet opastavat odottajan turvallisen joogaharjoituksen pariin raskauden alkuhetkistä aina synnytykseen asti. Mukana seuraavat monipuoliset, sisäistä rauhaa ja armollisuutta vahvistavat hengitys- ja mielikuvaharjoitukset, jotka yhdessä kasvattavat odottajan luottamusta oman kehonsa viisauteen. Kirja opastaa myös synnytykseen valmistautumisessa sekä tukee uutta äitiä synnytyksen jälkeen.

Kirjan kuvissa esiintyy joogaopettaja Meri Mort, jonka raskautta kirja seuraa. Merin raskausajan päiväkirjamerkinnät luovat kokemuksellisen tason tiedon lomaan. Kauniit kuvat on ottanut valokuvaaja Liisa Valonen.

Kirjan on kustantanut Readme.fi

Kirjasta sanottua:

Kätilö Mikko Tarvonen: ”Joogaa raskausaikaan -tietokirja on erinomaisesti kirjoitettu ja toimitettu peräti 350-sivuinen tietopaketti raskausajasta ja jooga-, rentoutumis-, hengitys- ja mielikuvaharjoituksista. Kirja tuli luettua yhdeltä istumalta, mikä kertoo sen vetovoimasta. On hyvin vaikea kuvitella, että tämän kirjan lukeminen voisi olla muuta kuin hyödyksi jokaiselle lasta odottavalle ja äitiyshuollossa työskentelevälle ammattilaiselle. Teos on armollinen ja lukijan yksilöllisiin toiveisiin, ajatuksiin ja päätöksentekokykyyn luottava, se ei saarnaa tai julista.”

Doula Greta Rossi: ”Kirja on aivan täydellinen opas odotusaikaan. Merin odotusajan päiväkirja tuo raskausajan tunnelmat käsinkosketeltaviksi. Olen niin iloinen, että tämä lempeä tietopaketti löysi tiensä kirjahyllyyni.”

TILAA KIRJA SUORAAN HAMILTA!

Lähetä viesti hami at hamila piste fi nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Lähetän kirjan postitse ja laskun 37€ sähköpostilla. Kerro viestissäsi jos tilaat kirjan lahjaksi tai haluat omistuskirjoituksen. Voin postittaa kirjan paketoituna suoraan lahjansaajalle <3