Ajankohtaista

 

Tutustu kirjoihini Äitivuosi – viisautta, vinkkejä & vertaistukea sekä Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi !

Kirjatilaukset meilitse: Ilmoita minulle nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi sekä kumman kirjan haluat. Lähetän kirjan postitse ja laskun sähköpostilla. Joogaa raskausaikaan- ja Äitivuosi-kirjat maksavat postikuluineen 37€ – myös lahjapaketointi onnistuu! Kirjoitan korttiin toivomasi terveiset ja halutessasi lähetän kirjan kauniisti paketoituna suoraan lahjansaajalle. 

 

 

KEVÄTKAUSI 2022

Opiskelen keväällä hengitysterapeutiksi. Opetustöitä jatkan sekä etänä että livenä. Livenä ohjaan Roots Helsingin salilla Töölössä, Museokatu 17, kunhan korona sen sallii.
ETÄOPETUS
Raskausjooga online tiistaisin 11.1. alkaen klo 16.30-17.30 – Roots Helsinki

Teemme vaihtelevia raskauteen sopivia joogaharjoituksia, jotka tukevat odottajan hyvinvointia. Jokaisella tunnilla on luvassa liikettä ja lepoa sopivassa suhteessa, tietoista hengittämistä ja sisäkkäisyyden tutkimista. Näillä tunneilla voit käydä synnytykseen asti. Huom: varaathan paikkasi Roots Helsingin kautta! Tallenne on käytettävissä 48 tunnin ajan. 

Kertamaksu on 12€. Varaa paikkasi: Roots Helsinki

Ihme sisälläsi – raskausjoogan & synnytysvalmennuksen etäkurssit
 • 10.1.-28.2.
 • 16.3.-2.5. (huom. ensimmäinen tunti keskiviikkona, muut joogatunnit maanantaisin)

Joogatunnit aina klo18-19.30 ja synnytysvalmennuskeskustelut maanantai- ja keskiviikkoiltaisin kurssin lopulla. 

Kurssilla opit mukavia liikkeitä, jotka helpottavat oloasi odotusaikana. Liikkeet ovat helppoja ja turvallisia eikä joogan tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttua osallistuaksesi kurssille. Sopivien liikkeiden ja asentotietoisuuden avulla voit ennaltaehkäistä monia tavallisia raskausvaivoja. Monissa harjoituksissa tehdään tilaa kylkiin ja liikutetaan selkärankaa sekä lantiota. Tutustumme lantionpohjaan ja lantion monipuoliseen liikkeeseen. Samalla paneudumme hengitykseen ja tutkimme miten hyödyntää hengitystä sekä liikkeissä että levossa. Joogatunnit johdattelevat kohti synnytysvalmennusta, joka toteutetaan videoiden ja pienryhmäkeskusteluiden avulla. Kurssikokonaisuus vahvistaa kehotietoisuuttasi, luottamustasi ja läsnäoloasi. Lisäksi saat monipuolista tietoa raskausajan hyvinvointisi tueksi ja valmistaudut synnyttämiseen. Kurssin monipuoliset materiaalit ja joogatuntien tallenteet ovat käytössäsi vielä kaksi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen eli saat kurssista tukea pitkäksi aikaa.
 
Kurssin hinta on 248€ (sis. alv 24%).
Ihme sisälläsi-etäkurssi sisältää:
 •  6 x jooga Zoomin välityksellä maanantaisin klo 18-19.30 + kurssin loputtua yksi joogatuntivideo lisää
 • tallenteet joogatunneista. Näiden avulla voi kerrata tehtyjä harjoituksia sekä tehdä tunnin harjoitukset jos jokin online-tunneista jää väliin. Tallenteiden avulla saat käyttöösi kaikki kurssin tunnit ja voit jatkaa joogaa kurssin loputtuakin.
 • 6 x luento. Aiheina mm. lantion rakenne, lantionpohja ja erilaisten liikkeiden vaikutus lantion sisätilaan, hengitys ja rentoutuminen. Yksi sessioista livenä Zoomissa, muut videoina. Myös livesessiosta tulee tallenne käyttöösi.
 • synnytysvalmennusvideot, joiden yhteiskesto on noin 2,5h. Videot sisältävät tietoa mm. synnytyksen fysiologiasta, synnyttäjän omista apukeinoista ja kumppanin roolista ja tehtävistä synnytyksessä sekä erilaisista kivunlievityksistä. Videot sisältävät myös käytännön harjoituksia, joita on hyvä tehdä oman synnytystukihenkilön tai kumppanin kanssa.
 • kurssin lopulla vetämäni pienryhmäkeskustelun Zoomin välityksellä. Aiheena keskustelussa on synnytykseen valmistautuminen ja siihen voi osallistua yhdessä kumppanin/synnytystukihenkilön kanssa. Vastaan videoiden herättämiin kysymyksiin ja ohjaan pariharjoituksia.
 •  kaksi rentoutus- ja hengitysharjoitusäänitettä
 •  Kurssin aikana ja sen jälkeen monipuolisia linkkejä, kirjavinkkejä ja tietoa oman odotuksen ja synnytyksen tueksi.
Kaikki materiaalit ovat Campwire-kurssialustalla käytössäsi vielä kaksi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen.
Osallistuaksesi kurssille tarvitset laitteen jonka kautta osallistut tunneille sekä Zoom-applikaation, jooga-alustan, tyynyjä, huovan ja tuolin. Hyötyä voi olla myös blokeista, vyöstä ja bolsterista mutta ilmankin pärjää.
 
Maksu 248€ onnistuu laskulla (myös kahdessa erässä) sekä Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin avulla. Kurssimaksua voi myös jakaa eri maksuvälineiden kesken. Kurssimaksu tai sovittu osa siitä tulee olla maksettu kurssin alkaessa. 
 
Ilmoittaudu mukaan meilitse hami at hamila piste fi.
Ilmoita samalla
 • kumpaan kevään ryhmistä haluat mukaan
 • maksutapasi: onko sinulla jokin liikuntaetu käytettävissäsi vai haluatko maksaa koko summan laskulla tai erissä? 
 •  postiosoitteesi laskua varten. Laskun saat sähköpostitse.
 • laskettu aikasi ja monettako lasta odotat
 

 

LIVEOPETUS
Löydät minut Roots Helsingin salilta Töölössä, Museokatu 17. HUOM: livetapahtumien alku siirtyy koronan vuoksi myöhempään ajankohtaan!

 

POSTPARTUMPIIRI 22.3.-26.4. tiistaisin klo 10.30-12.30

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä joogaopettaja Hanna-Mari Nieminen ja kätilö Eeva Itkonen. Luvassa vaihtuvia teemoja ja joogaa.

Ohjelma:

22.3. Kätilön vinkit vauvan käsittelyyn + jooga. Keskustelussa myös varhainen vuorovaikutus ja kokeilemme vauvahierontaa.

29.3. Vauvan kehityksen tukeminen + jooga. Lisäksi autamme kantovälineiden kanssa – ota oma liina tai reppu mukaasi!

5.4. Vauvan uni – vieraana varhaiskasvatuksen opettaja, imetyskouluttaja ja vuorovaikutuskeskeinen uniohjaaja Catarina Aminoff. Tietysti myös jooga!

12.4. Vauvan itku ja rauhoittelukeinot + jooga.

19.4. Seksuaalisuus synnytyksen jälkeen – vieraana  doula, seksuaalikasvattaja ja -terapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja Anna-RiittaKässi. Huom. ei joogaa tällä viikolla.

26.4. Synnytyskokemuksen sulattelu + jooga.

Sessiot sisältävät synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivan joogaharjoituksen Hamin ohjaamana sekä Eevan tai vierailevan asiantuntijan alustuksen päivän teemasta. Toivomme avointa keskustelua ja monipuolisia kysymyksiä! Vauvat ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan. 

Hinta:

 • 38€/kerta
 • koko kuuden kerran sarja 210€

Tiedustelut ja ilmoittautumiset meilitse hami at hamila piste fi.

Ilmoittautuessasi muista kertoa osallistutko koko sarjaan vai yksittäiseen sessioon. Kuuden kerran sarjasta poissaoloja ei voi korvata, mutta paikan voi luovuttaa eteenpäin. Poissaolot tulee ilmoittaa etukäteen.

Kuuden kerran sarjan voi halutessaan maksaa kahdessa erässä. Vastaanotan myös Edenredin, Smartumin, Eazybreakin ja ePassin liikuntaetuja.

Paikkoja on rajoitetusti joten varaa omasi pian! Seuraamme koronatilannetta ja reagoimme tarvittaessa muuttuviin ohjeistuksiin. Haluamme luoda turvallisen tilan ja samalla toivomme tapaavamme kasvotusten yhteisten aiheiden äärellä.

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan toisia vanhempia ja vauvoja, joogaamaan, oppimaan uutta ja vaihtamaan kokemuksia!

 

MAMA LOVE – ODOTTAJIEN ILTAPÄIVÄ 22.3.-12.4. tiistaisin klo 13.30-16

Ohjelmassa on vaihtuvia teemoja ja joogaa. Jokainen sessio sisältää Hamin ohjaaman raskausjoogaharjoituksen (kesto vaihtelevasti 60-90 min) sekä muun ohjelman.

22.3. Liikkeen vaikutus raskaudessa ja synnytyksessä. Tutustut Hamin opastuksella lantion rakenteeseen ja liikkeisiin, jotka valmistavat sinua synnytykseen ja voivat auttaa synnytyksen aikana. 

29.3. Hengitys voimavarana raskaudessa ja synnytyksessä. Opit lisää hengityksestäsi ja kokeilemme erilaisia hengitystekniikoita, jotka tukevat odotusajan hyvinvointia ja auttavat synnytyksessä. Aiheesta puhuu ja harjoitukset ohjaa Hami.

5.4. Imetys – vieraana imetysohjaaja Catarina Aminoff, joka kertoo mitä imetyksestä olisi hyvä tietää ja miten siihen voi valmistautua etukäteen.

12.4. Kätilön vinkit synnytyksen jälkeiseen aikaan. Vieraana kätilö Eeva Itkonen, joka kertoo postpartum -vaiheen erityisyydestä ja siihen valmistautumisesta.

Hinta:

 • 58€/kerta
 • koko neljän kerran sarja 224€

Tiedustelut ja ilmoittautumiset meilitse hami at hamila piste fi.

Ilmoittautuessasi muista kertoa osallistutko koko sarjaan vai yksittäiseen sessioon. Neljän kerran sarjasta poissaoloja ei voi korvata, mutta paikan voi luovuttaa eteenpäin. Poissaolot tulee ilmoittaa etukäteen.

Neljän kerran sarjan voi halutessaan maksaa kahdessa erässä. Vastaanotan myös Edenredin, Smartumin, Eazybreakin ja ePassin liikuntaetuja.

Paikkoja on rajoitetusti joten varaa omasi pian! Seuraamme koronatilannetta ja reagoimme tarvittaessa muuttuviin ohjeistuksiin. Haluamme luoda turvallisen tilan ja samalla toivomme tapaavamme kasvotusten yhteisten aiheiden äärellä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

RASKAUSJOOGAN VIIKKOTUNTI tiistaisin klo 16.30-18 Roots Helsinki, Museokatu 17 – HUOM alkaa kun korona sallii

Teemme vaihtelevia raskauteen sopivia joogaharjoituksia, jotka tukevat odottajan hyvinvointia monipuolisesti. Jokaisella tunnilla on luvassa liikettä ja lepoa sopivassa suhteessa, tietoista hengittämistä ja ohjattu loppurentoutus. Näillä tunneilla voit käydä synnytykseen asti.

Kertamaksu on 12€. Varaa paikkasi Roots Helsingin kautta.

 

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA JOOGAAMAAN KANSSANI <3

Tiedustele myös yksityisohjausta, Spinning Babies®-synnytysvalmennuksia ja synnytysvalmennusta etänä tai livenä!

Tutustu Hyvinvoiva äiti-verkkovalmennukseen

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

PODCASTEJA KUUNTELUUN:

Synnytykseen valmistautumisesta

Podacast-jaksoissa on sama teema mutta erilainen sisältö – kannattaa kuunnella jokainen.

Postpartum-ajasta Onnenkuplia-podcastissa

 

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila