Ajankohtaista

AURINKOISTA KEVÄTTÄ!

 

Kirjauutuus Äitivuosi – viisautta, vinkkejä & vertaistukea on ilmestynyt! 
Tutustu esikoiskirjaani Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi !

Kirjatilaukset meilitse: Ilmoita minulle nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Lähetän kirjan postitse ja laskun sähköpostilla. Hinta 40€ – myös lahjapaketointi onnistuu! Kirjoitan korttiin toivomasi terveiset ja lähetän kirjan kauniisti paketoituna lahjansaajalle. Lisäksi sinä tai lahjansaaja saa yhden etäjoogatuntini kaupan päälle.

Tutustu Hyvinvoiva äiti-verkkovalmennukseen !

KEVÄTKAUSI 2021

Ohjaan toistaiseksi etänä.
Löydät tarkat infot alta!
 
Raskausjoogan kertamaksullinen online-tunti maanantaisin
klo15-16.30
Hinta 14€/kerta. Liittymällä Facebookissa Hamin nettijoogat-ryhmään saat viikottain Zoom-linkin online-tunnille sekä maksuohjeet. Ota yhteyttä jos haluat linkit sähköpostiisi.
 
Teemme tunneilla vaihtelevia raskausaikaan sopivia joogaharjoituksia, jotka vahvistavat ja avaavat kehoa. Joka tuntiin sisältyy hengityshetki ja pieni ohjattu lepo. Osallistuminen ei vaadi aiempaa joogakokemusta ja tunti sopii hyvin myös raskauden loppupuolelle.
 
HUOM: Toukokuun loppuun saakka tunnit ovat maanantaisin klo15-16.30, kesäkuussa klo17-18.30. Kevätkauden viimeinen tunti ma 21.6.
 
Lempeää joogaa kaikille maanantaisin
31.5. asti klo 17-18.15
Hinta 12€/kerta. Liittymällä Facebookissa Hamin nettijoogat-ryhmään saat viikottain Zoom-linkin online-tunnille sekä maksuohjeet. Ota yhteyttä jos haluat linkit sähköpostiisi.
 
Tuuletamme talven tomuja kehosta, mielestä ja hengityksestä lempein ja tutkivin liikkein. Joka tunnilla mukana hengitysharjoittelua ja usein myös jokin mudra. Inspiraationa lisäksi Meiju Niskalan kirja ”Kun syvään hengittäminen ei riitä”. Tunnit jatkuvat toukokuun loppuun saakka.
 
Joogaa postpartum keskiviikkoisin klo 12-13
Hinta 12€/kerta. Liittymällä Facebookissa Hamin nettijoogat-ryhmään saat viikottain Zoom-linkin online-tunnille sekä maksuohjeet. Ota yhteyttä jos haluat linkit sähköpostiisi.
 
Voit osallistua postpartum-tunnille yksin tai yhdessä vauvan kanssa. Liikutamme selkärankaa ja avaamme rintakehää, helpotamme mukavin liikkein erilaisia vauvan hoivaamisen aikaansaamia kehollisia jumeja. Lisäksi vahvistamme lantionpohjaa ja kehon kannattelua, tutkimme uutta ryhtiä. Jokaisen tunnin lopuksi pieni lepohetki. Synnytyksen jälkeisille tunneille voi osallistua jo melko piankin synnytyksen jälkeen, jos synnytyksestä ei ole jäänyt erityisiä komplikaatioita. Jos tilanteesi mietityttää, laita minulle viesti etukäteen ja varmista voitko osallistua. Autan mieluusti!
 
Kevätkauden viimeinen tunti 16.6.
 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JOOGAAMAAN KANSSANI <3

Tiedustele myös yksityisohjausta, Spinning Babies®-synnytysvalmennuksia ja synnytysvalmennusta etänä tai livenä!

Ihme sisälläsi – raskausjooga- & synnytysvalmennuskurssi
Seuraavat kurssini alkavat näillä näkymin elokuussa! Aikataulut varmistuvat toukokuun aikana. Touko-kesäkuussa keskityn muihin töihin ja heinä-elokuussa lomailen.

LUE VINKIT LANTIONPOHJASI HYVÄKSI!

HENKINEN VALMENTAUTUMINEN SYNNYTYKSEEN keskustelu doula Alessandra Sarelinin kanssa kuunneltavissa YouTubessa.

SYNNYTYKSEEN VALMISTAUTUMINEN – kuuntele jakso ONNENKUPLIA-podcastista ja toinen SYDÄNÄÄNI-podcastista!

Podacast-jaksoissa on sama teema mutta erilainen sisältö – kannattaa kuunnella molemmat.

 

Hamin kursseista sanottua:

”Erittäin kokenut ja vakuuttava opettaja. Todella paljon valmiimpi olo synnytykseen kurssin jälkeen!”

”Kurssi ylitti odotukseni! Hirveän paljon toi uutta tietoa ja levollisti odotusta. Helpotti oloa monin tavoin, teki tilaa.”

”Kaikkea oli hyvässä suhteessa! Mielestäni kurssi oli loistava ♥”

Lue täältä mitä kätilö sanoo raskausjoogasta ja opetuksestani!

Kaipaatko joogaa polttari- tai työporukalle tai oman joogaharjoituksesi päivittämistä? Ota rohkeasti yhteyttä hami at hamila.fi. Autan ilolla!

Seuraa myös ilmoittelua Facebookissa! Joogavinkkejä, havaintoja arjesta ja muuta itseäni inspiroivaa puolestaan löydät Instagramista @hami_hamila